Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Sen yine de bufferbloat testi yerine yayında test et dostum.

Hayırlı olsun bu arada. 😃
Ping yine devam tanrı katına çıkmaya.

Yok ONT ile alakalı değil sorun dışardaki cihazda ya da hız sınırında büyük ihtimal. Bölge amiri geldiğinde konuş bir de dedi sorun devam ederse.

Sonuç bu.
WqrwpeqH.jpg

Bende de oluyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video'da ki ayarı yaptığımda düzelmişti.

Bende de oluyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu Video'daki ayarı yaptığımda düzelmişti.

O dediğin o şekilde değil ve 50 sayfa oldu konu. Yani günaydın.

Ping yine devam tanrı katına çıkmaya.

Yok ONT ile alakalı değil sorun dışardaki cihazda ya da hız sınırında büyük ihtimal. Bölge amiri geldiğinde konuş bir de dedi sorun devam ederse.

Sonuç bu.
Eki Görüntüle 1130822
"Abi Fiber Part 2 videosu ne zaman gelir?" 😃
4'lü ONT sonrası bunu sormak makul bence. :)

Halolur diye düşünüyorum. O adamlar bak o kadar yardım etmiş. Bence işin düzene girmesine az kaldı.

"Abi Fiber Part 2 videosu ne zaman gelir?" 😃
4'lü ONT sonrası bunu sormak makul bence. :)

Halolur diye düşünüyorum. O adam bak o kadar yardım etmiş. Bence işin düzene girmesine az kaldı.
Sorun hala devam ediyor zaten. 4 girişli ONT alsamda başka bir abonelik almam zor zaten. Bölge amiri geldiğinde konuşmaya gideceğim tekrar.

Bugün gittim Huawei ONT hiç yok kendim gördüm. Huawei kutuları vardı onlarda DSLAM için dedi. Sercom kutusu vardı ONT çıkarıp gösterdiler ellerinde Sercom var. Sonuça gelelim orada çalışan abi çok kafa adamdı. Amirini aradı bölge amirini aradı. Nokia dışında cihaz kabul etmiyor dışardaki fiber toplama kabini dedi. 1 hafta sonra bölge amiri gelecek istersen konuş dedi.

Ve evet bir sürprizim var. Orada çalışan abi 4 girişli ONT bir şeyler söylendi amirlerine. Sonra fiziksel olarak bir şey yapamayız dedi amirleri. Ben biraz ikna ettim abi deneme yanılma yapalım. Belki 4 girişli ONT ile çözebiliriz diye. Tamam deyip saha ekibinden birini aradı 15 dakika sonra geldiler 4 girişli ONT'yi taktılar sonuça gelirsek. Hala sorun devam ediyor.

ONT cihazı.
Eki Görüntüle 1130784

Test 1
Eki Görüntüle 1130780

Test 2
Eki Görüntüle 1130781

@erengore @TeknoFix29 @Ulunay @Takeshi Kovacs @ERYİGİTOGUZ
Bu sorun santralle alakalı bence kullanılan olt'ler 100 mgbt ile sınırlanmış olduğundan sorun ne yapsak çözülmeyecek. Birgün gigabit paketler gelip hat desteği 1000mgbt'e çıkarsa sorunumuzun çözüleceğini düşünüyorum. Tabi o zamanda gigabit paket alınca yine darboğaz yaşayabiliriz 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı