Türk Telekom, Gecelerin İnterneti Yavaşlaması

YusufArslann

Decapat
bandicam 2019-01-16 20-30-13-136.jpg

Son 10 gündür genelde saat 8 gibi internet hizim normalde 20-24 Mbps olmasi gerekirken 0-1 Mbps arasinda oluyor. TurkTelekom'u aradiğimizda bize modemi uzun zamandir çaliştirdiğiniz için hiziniz düşmüştür. Tarzi geçiştirmek için şeyler söylüyorlar cidden çok sinir bozmaya başladi nasil düzelttireceğiz? Bu interneti nereye şikayet etmemiz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun şu an çok fazla insanda var. TT altyapısı yetmiyor akşam yoğun saatlerde, kapasite kaldırmıyor. Özellikle AKN uygulaması kalktıktan sonra forumlarda her gün buna benzer başlıklar açılıyor. En fazla şikayet edilen konu bu şu anda. Şikayetvar'a baktığımda da bu konuda çok fazla şikayetin olduğunu görüyorum son zamanlarda. Ben başka bir servis sağlayıcısı kullanıyorum, bende de oluyor birkaç gündür. Bu kadar şikayet varken ve insanlar artık vokal bir şekilde bu şikayeti ciddi anlamda dile getirirken bir şeyler yapmak zorundalar diye düşünüyorum.

Şu an sorun sadece sizde değil, tüm Türkiye genelinde ISS farketmeksizin ping ve hız sorunu var. 4 gündür bende akşam 20:30 ile 23:30 saatleri arasında testlerde 5-6ms seviyelerinden 90-120ms seviyelerine çıkıyor. Umuyorum ki en yakın zamanda bu sorun çözülür.

Eki Görüntüle 360474
Son 10 gündür genelde saat 8 gibi internet hizim normalde 20-24 Mbps olmasi gerekirken 0-1 Mbps arasinda oluyor. TurkTelekom'u aradiğimizda bize modemi uzun zamandir çaliştirdiğiniz için hiziniz düşmüştür. Tarzi geçiştirmek için şeyler söylüyorlar cidden çok sinir bozmaya başladi nasil düzelttireceğiz? Bu interneti nereye şikayet etmemiz gerekiyor.

Kafa bulmuş senle...

Modem öne sürülerek bahane mi olur.

akdag.eniz@turktelekom.com.tr şuraya sorununun aynısını mail at iletişim bilgileri içinde olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı