kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #11 feahleinda_ dedi: Aslında değerler doğru. Müşteri temsilcisi biraz ütopik davranmış. VDSL altyapıya geçebilirsiniz hızlanmasını istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yerde fiber internet kullanılmıyor hocam
feahleinda_ dedi: Aslında değerler doğru. Müşteri temsilcisi biraz ütopik davranmış. VDSL altyapıya geçebilirsiniz hızlanmasını istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yerde fiber internet kullanılmıyor hocam
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 10 Aralık 2020 #12 kandas13 dedi: Bulunduğum yerde fiber internet kullanılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Fiber değil zaten. VDSL ADSL'in gelişmişi gibi düşünebiliriz.
kandas13 dedi: Bulunduğum yerde fiber internet kullanılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Fiber değil zaten. VDSL ADSL'in gelişmişi gibi düşünebiliriz.
kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #13 Mirac00 dedi: İndirme bölgesi olarak da Türkiye gözüküyor ilginç bir sorun. Bu arada bende şimdi fark ettim 17 Mbps = 1.7mb/s saniye olur zaten 17 olarak gözükmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. kandas13 dedi: Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. Genişletmek için tıkla... Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a
Mirac00 dedi: İndirme bölgesi olarak da Türkiye gözüküyor ilginç bir sorun. Bu arada bende şimdi fark ettim 17 Mbps = 1.7mb/s saniye olur zaten 17 olarak gözükmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. kandas13 dedi: Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. Genişletmek için tıkla... Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.460 Makaleler 23 Çözümler 15 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 10 Aralık 2020 #14 kandas13 dedi: Yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten.
kandas13 dedi: Yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten.
Mirac00 Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #15 kandas13 dedi: Hocam bu şekilde bir şey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a. Genişletmek için tıkla... Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.
kandas13 dedi: Hocam bu şekilde bir şey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor. Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a. Genişletmek için tıkla... Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.
kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #16 Mirac00 dedi: Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan. Genişletmek için tıkla... Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum. bilinçli pars dedi: Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve türknet'in kendi sitesinden bakmıştım
Mirac00 dedi: Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan. Genişletmek için tıkla... Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum. bilinçli pars dedi: Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve türknet'in kendi sitesinden bakmıştım
Mirac00 Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #17 kandas13 dedi: Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum. Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve TurkNet'in kendi sitesinden bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Telefonları internettten atıp dene istersen öyle ping sorunun çıkmazsa telefonlardan kaynaklıdır.
kandas13 dedi: Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum. Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve TurkNet'in kendi sitesinden bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Telefonları internettten atıp dene istersen öyle ping sorunun çıkmazsa telefonlardan kaynaklıdır.
kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #18 Mirac00 dedi: Telefonları internettten atıp dene istersen öyle ping sorunun çıkmazsa telefonlardan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sadece 5-10 ping fark ediyor
Mirac00 dedi: Telefonları internettten atıp dene istersen öyle ping sorunun çıkmazsa telefonlardan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sadece 5-10 ping fark ediyor