Türk Telekom hız sorunu

İndirme bölgesi olarak da Türkiye gözüküyor ilginç bir sorun. Bu arada bende şimdi fark ettim 17 Mbps = 1.7mb/s saniye olur zaten 17 olarak gözükmez.
Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.
Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.
Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a

Hocam bu şekilde bir şey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.

Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a.

Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.

Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.
Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum.
Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten.
Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve türknet'in kendi sitesinden bakmıştım

Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum.

Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve TurkNet'in kendi sitesinden bakmıştım.

Telefonları internettten atıp dene istersen öyle ping sorunun çıkmazsa telefonlardan kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…