Türk Telekom hız sorunu

İndirme bölgesi olarak da Türkiye gözüküyor ilginç bir sorun. Bu arada bende şimdi fark ettim 17 Mbps = 1.7mb/s saniye olur zaten 17 olarak gözükmez.
Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.
Hocam bu şekilde birşey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.
Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a

Hocam bu şekilde bir şey yapılmıyor. Oyunlarda 250-300 ping alıyorum ve 20 megabaylık dosya indirdiğim zaman bile 30 dakika indirme süresi belirliyor.

Ve 90 lira para ödüyorum Türk Telekom'a.

Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.

Ping sorunun eğer Wi-Fi üzerinden başkaları internete bağlanıyorsa ondan kaynaklı olabilir ya da sen internete Wi-Fi'dan bağlanıyorsan.
Sadece 4 telefon bağlı ve kablolu şekilde bağlanıyorum.
Türk Telekom altyapısından hizmet veriyorlar zaten.
Hocam adresimi sorgulattığım vakit alt yapının olmadı söylendi ve türknet'in kendi sitesinden bakmıştım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı