Türk Telekom internet alınır mı?

Mustafa4243

Femtopat
Türk Telekom 16Mbps internet alınır mı? Arkadaşlar. Başka sağlayıcı önermeyin. Sadece Türk Telekom hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bahsettiğim paket alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 24Mbps olanı var ama çok kötü internete tek kişi bağlanmama rağmen bazı şeyler çok yavaş oyun sırasında pingim yükseliyor bazen. Arayınca düzeltiyorlar ondan sonraki gün geri aynı şey oluyor :D. Bence alınmaz.

Türk Telekom 16Mbps internet alınır mı? Arkadaşlar. Başka sağlayıcı önermeyin. Sadece Türk Telekom hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bahsettiğim paket alınır mı?

16MB diye KB verme ihtimaline karşın almayın aldırmayın ayrıca başka bir şey önermeyeceksek ne anlamı var konu açmanın. Gidin TurkNet alın

Başka sağlayıcı önermeyeceksek görüşlerin ne önemi oluyor? Sorunun cevabı hayır, alınmaz. Kazık yemek istiyorsan ayrı.
Hocam zaten aklımda başka sağlayıcılar var o yüzden sadece Türk telekomu merak ettim

Alınmaz. Altyapı varsa TurkNet alın.
Hocam türknet sitesinde sorgulama yapınca Max 79 mbps destekliyor alınır mı sizce

Uzak dur hocam.
Bende 24Mbps olanı var ama çok kötü internete tek kişi bağlanmama rağmen bazı şeyler çok yavaş oyun sırasında pingim yükseliyor bazen. Arayınca düzeltiyorlar ondan sonraki gün geri aynı şey oluyor :D. Bence alınmaz.
Cidden bende de öyle oluyor... 24 Mbps pakette 9 Mbps down 1 mbps up alıyordum aradım 23.50'ye kadar yükseldi 1 saatliğine sonra yine aynı. Sürekli aradım bıktırdım ve sonucu da hala aynı. Şimdi bilene 8 Mbps alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı