Türk Telekom internet altyapısı ne zaman gelir?

Dostum VDSL al derken nasıl alıyoruz yani biraz açıklar mısın bizde altyapı yok gözüküyor VDSL elektrik telleriyle mi bağlanıyor sokakta.

Once Türk Telekom mudurlugune git VDSL altyapi basvurusu vap yasadigin yerdeki insanlardan imza topla mutlaka gelecektir TT o altyapiyi yerin altindan cekecek eger isleme baslamazlarsa CİMER'e sikayet et TT'ye VDSL altyapi istiyoruz imza topladik de.

Dostum VDSL al derken nasıl alıyoruz yani biraz açıklar mısın bizde altyapı yok gözüküyor VDSL elektrik telleriyle mi bağlanıyor sokakta.

VDSL bakir kablo ile yerin altindan geliyor bir santralden gelir mahalleye beyaz fan sesi gelen bir kutu koyuyorlar binanin icinede kucuk bir kutu koyuyorlar bina kutusuna mahalle kutusundan gelen bakir kabloyu bagliyorlar abonelik alirsanizda binadaki kutudan daireye kablo cekip modeme takiyorlar.

Yeni eve taşındım ve interneti yan apartmandan bağlatacaktık kablo uzatarak ancak oradaki portta boş yer kalmamış.
Ben de bu sırada BTK ve CİMER'e şikayet başvurusunda bulundum ancak gelen cevaplar hep geçiştirici yönde. Altyapı başvuru ön talebiniz alınmıştır gibi boş oto cevaplar.

En son Türk Telekom CEO'suna LinkedIn üzerinden yalvardım yani o da bana geri döndü. İlgili ekiplere ileteceğim diye oto mesaj mı bilmiyorum. Umarım değildir. Sonra beni Türk Telekom sizi LinkedIn üzerinden CEO'muza ulaştığınız için falan arıyorum saha ekipleri inceleyecek falan dedi. Sonuç olarak sizce altyapı gelir mi yoksa umutsuz vaka mı?
Hocam ben başvuruyu 8 ay önce yaptım hâla bekletiyor türktelekomdan medet umma bence hizmet kalitesi çok kötü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı