- Makaleler
- 3
Teknoloji devrindeyiz, internet gereksiz yere pahalı ve pahalılığını da geçtim halen daha zam geliyor. Diyecek söz yok.
Teknoloji devrindeyiz, internet gereksiz yere pahalı ve pahalılığını da geçtim halen daha zam geliyor. Diyecek söz yok.
Kablonet'in eskisi kadar cazibesi kalmadı. Akıllı sınırsız saçmalığı, çöp gibi modemler, upload'ı artıracağız diyip artırmamaları... (Modemleri hep çöptü ama olsun.)Altyapı destekliyorsa Kablonet daha iyi ve sıkıntısız zaten, fiyatı da cabası oluyor.
Kablonet'in eskisi kadar cazibesi kalmadı. Akıllı sınırsız saçmalığı, çöp gibi modemler, upload'ı artıracağız diyip artırmamaları... (Modemleri hep çöptü ama olsun.)
Seçime bağlı fakat tüm kampanyaları sınırsız yapsalar iyi olurdu. Ayrıca, DOCSIS altyapıyı 100/10'a ile sınırlıyorlar. (En son öyleydi kullandığımda. Bilmiyorum şu an durumu.) Bu çok saçma.Akıllı sınırsız seçime bağlı, ben sabit 100/10 mbps kullanıyorum. Ama modemlerin Wi-Fi hızı söylediğin gibi kötü, onu da router ile çözdüm. Ttnetten bir kere dilim yandı, altyapım desteklediği sürece Kablonet'ten şaşmam. Yaklaşık 10 senedir söyledikleri hızın altına hiç düşmedi, kesinti de yılda 1-2 kez çalışma olduğu zaman anca oluyor.
Ayrıca, DOCSIS altyapıyı 100/10'a ile sınırlıyorlar. (En son öyleydi kullandığımda. Bilmiyorum şu an durumu.) Bu çok saçma.
10 yıl kullandım yeni mi akıllarına gelmiş böyle yapmakTaahhüdümü yenilerken şu an ihtiyacım olmadığı için 100/10 paketine geçtim ancak ilerleyen tarihlerde yükseltmek istediğimde 200/20'yi fazlasıyla alacağım söylendi, ama söylediğin gibi önceden maksimum 100 veriyorlardı, şu anda 200e kadar verebiliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.