Türk Telekom internet hızı olması gerekenden daha düşük

flowl3x

Hectopat
Görseller aşağıda açıklamama gerek bile yok bence. Başka benim gibi interneti böyle olan var mı? Sanki Şırnak'ta yaşıyoruz.

IMG_2402.jpeg

IMG_2400.jpeg

Türk Telekom gerçekten berbat. Herkes Vodafone'a laf ediyor ama Vodafone'un gayet iyi çektiği yerde Türk Telekom 3G'ye düşüyor, telefon görüşmesi bile yapılmıyor. Pişmanlık gerçekten.

Ev internetim Türk Telekom, telefon paketim de Vodafone. İkisi de birbirinden beter. İki gündür dışarıda internetim olmasına rağmen mobil veri çalışmıyor. Cidden yordu artık internet mevzuları.

Kaç Mbps aldınız?

50 Mbps aldım, altyapı olmadığı için çok yüksek rakamlara çok düşük bir paket aldığımın farkında olarak aldım ama söyledikleri hızı bile vermiyorlar.

Hocam vallahi çok iyi Türk Telekom kötü diyenleri anlayamıyorum oyunlarda ping 2000 Ms'in altına düşmüyor 1 Mbps upload alıyorum vallahi mükemmel hizmet sunuyorlar.

(İroni)

Hocam vallahi çok iyi Türk Telekom kötü diyenleri anlayamıyorum oyunlarda ping 2000 Ms'in altına düşmüyor 1 Mbps upload alıyorum vallahi mükemmel hizmet sunuyorlar.

(İroni)

Kötü halimizle dalga geçmeye o kadar alıştırıldık ki. Başka seçenek de yok zaten. Duvarı mı yumruklayayım oturup ağlayayım mı bilemiyorum artık.

Dosya Ekleri

• IMG_1390.jpeg
    IMG_1390.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı