Türk Telekom internet hızı sorunu

Öyle bir hakkımızın olacağını sanmıyorum. Bir kaç yıl öncesine kadar dediğiniz şey doğruydu iptal etmek istediğimizde ilgileniyorlardı fakat ben 11 yıllık müşterileri olmama rağmen bana bile "çıkın nasıl isterseniz" gibisinden davranıyorlar.
Alt yapı sorunu 3 ay sürmemeli..
Bu hatayı fark ettiğimde aradım fakat bana "VDSL portunda aktif olarak gözüküyorsunuz" dedi, ben ısrarla ADSL olarak bağlandığımı söylememe rağmen bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Benim bilgim dahilinde olmadan bunu nasıl yapabilirler? Ben böyle bir işleme onay vermedim. 3 ay önce internetim bir hafta kadar yoktu ve sonra kendiliğinden düzeldi hiçbir ekip gelmeden.

Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda VDSL işlemlerimin geçişi gözükmekte fakat modem üzerinde ADSL olarak bağlıyım. Modem üzerinden manuel olarak VDSL'e geçiş yapabilir miyim? ya da ne yapmalıyım?
:/
VDSL altyapısına ve aynı internet paketine sahip olduğum bir arkadaşımın internetini kullanarak modemimi test ettiğimde, modemimin VDSL olarak bağlandığını yine xDSL istatistiklerinde görüntüledim. Türk Telekom'a durumu bildirdiğimde zaten VDSL olarak bağlısınız diyor fakat kendi evimde xDSL istatistiklerinde ADSL olarak bağlıyım. BTK'ya şikayetimi oluşturdum farklı bir şeyler yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• arkadaşımaaitxdsl.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 45
  • banaaitxdsl.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…