Türk Telekom internet hızı sorunu

Neredeyse 2 haftadır her gün arıza kaydı bırakıyorum. Çözüldü deyip kapatıyorlar. 12 Mbit paket kullanıyordum. İlk günlerde 10+ Mbit görebiliyorken şimdi hızımı bilerek kısıtlayıp bağlantınızı stabilleştirdik diyorlar. Kafayı yedirmek üzereler. Benim sana tavsiyem hizmet veremedikleri için taahüt iptali isteyin iptal etmek zorundalar.
Eki Görüntüle 770699
Öyle bir hakkımızın olacağını sanmıyorum. Bir kaç yıl öncesine kadar dediğiniz şey doğruydu iptal etmek istediğimizde ilgileniyorlardı fakat ben 11 yıllık müşterileri olmama rağmen bana bile "çıkın nasıl isterseniz" gibisinden davranıyorlar. :)
Reis bende de var ya altyapıdan bir sorun vardır ya da paketi yükselttiyseniz sonra düşürdüyseniz ondandır bende 2 side var. Tüm kullanıcılar her yerde şikayet ediyor kendi kullandıklarım arasında en hızlısı TurkNet ve Turkcell (altyapı problemi yoksa)
Alt yapı sorunu 3 ay sürmemeli.. :(
ADSL kullanıyorsunuz VDSL değil. Şaka gibi. TT dolandırıcılık yapmış bildiğiniz? HiperNet = VDSL fakat siz ADSL porttan hizmet alıyorsunuz. Bunu kesinlikle TT ile sert bir biçimde konuşun.
Zayıflama değerine bakacak olursak bölgenizde VDSL altyapı var fakat adamlar yinede sizin hattınızı ADSL porta atamışlar.
TT ile konuşun. HiperNet'in VDSL olduğunu ve bunu kendilerininde çok iyi bildiğini, hemen VDSL porta geçiş yapmalarını isteyin.
Bu hatayı fark ettiğimde aradım fakat bana "VDSL portunda aktif olarak gözüküyorsunuz" dedi, ben ısrarla ADSL olarak bağlandığımı söylememe rağmen bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Benim bilgim dahilinde olmadan bunu nasıl yapabilirler? Ben böyle bir işleme onay vermedim. 3 ay önce internetim bir hafta kadar yoktu ve sonra kendiliğinden düzeldi hiçbir ekip gelmeden.

Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda VDSL işlemlerimin geçişi gözükmekte fakat modem üzerinde ADSL olarak bağlıyım. Modem üzerinden manuel olarak VDSL'e geçiş yapabilir miyim? ya da ne yapmalıyım?
:/
VDSL altyapısına ve aynı internet paketine sahip olduğum bir arkadaşımın internetini kullanarak modemimi test ettiğimde, modemimin VDSL olarak bağlandığını yine xDSL istatistiklerinde görüntüledim. Türk Telekom'a durumu bildirdiğimde zaten VDSL olarak bağlısınız diyor fakat kendi evimde xDSL istatistiklerinde ADSL olarak bağlıyım. BTK'ya şikayetimi oluşturdum farklı bir şeyler yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• arkadaşımaaitxdsl.jpg
    arkadaşımaaitxdsl.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 45
  • banaaitxdsl.jpg
    banaaitxdsl.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı