Türk Telekom internet kurulumu

Ahmensrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Malum ülkemizde ve dünya çapındaki koronavirüs nedeniyle bazı kısıtlamalar var.
Ve bizim arka apartmanda testi pozitif çıkan bir kişi var ve bu nedenle bizim bina da karantina altında ve bu gün eve müşteri hizmetlerinden Türk Telekom internet aldık ve bugüne kurulum randevusu verdiler fakat kurulum yapan elemanlar bina karantinada diye gelmediler. Bu kurulumu yaparken neler yapıyorlar?
Eğer modem kurulumu ise ben yaparım.
Kendimiz bu kurulumu yapabilir miyiz?
Daha önce de internetimiz vardı Türk Telekom'dan fakat taahhüt bittiği için kapattırmıştık 5-6 ay önce yani her şey hazır durumda.

Merhabalar.
Malum ülkemizde ve dünya çapındaki koronavirüs nedeniyle bazı kısıtlamalar var.
Ve bizim arka apartmanda testi pozitif çıkan bir kişi var ve bu nedenle bizim bina da karantina altında ve bu gün eve müşteri hizmetlerinden Türk Telekom internet aldık ve bugüne kurulum randevusu verdiler fakat kurulum yapan elemanlar bina karantinada diye gelmediler. Bu kurulumu yaparken neler yapıyorlar?
Eğer modem kurulumu ise ben yaparım.
Kendimiz bu kurulumu yapabilir miyiz?
Daha önce de internetimiz vardı Türk Telekom'dan fakat taahhüt bittiği için kapattırmıştık 5-6 ay önce yani her şey hazır durumda.

Elinde modem vs var ise kurulumu kendinde yapabilirsin.
Bu arada nerede oturuyorsun?

Biz modem taşıdığımızda gelip telefon/internet hattının yerini söküp içinde kablolar ile bir işlem yapmışlardı.
Öyle bir işlem yapacaklarını zannetmiyorum çünkü interneti yine aynı yere aynı porta bağlayacağım
Elinde modem vs var ise kurulumu kendinde yapabilirsin.
Bu arada nerede oturuyorsun?

Modem var fakat 6606'ya kullanıcı adı ve şifre öğrenmek için yazıyorum ama cevap gelmiyor.

Kahramanmaraşta oturuyorum.

Öyle bir işlem yapacaklarını zannetmiyorum çünkü interneti yine aynı yere aynı porta bağlayacağım

Modem var fakat 6606'ya kullanıcı adı ve şifre öğrenmek için yazıyorum ama cevap gelmiyor.

Kahramanmaraşta oturuyorum.

444 1 444 ü arayarak şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı