Türk Telekom internet kutusu

Bana biraz mantıksız geldi ama her proje elbet bir yere gidip onay bekliyordur. Ankara'dan çok bulunduğunuz il müdürlüğüne gitmiştir diye düşünüyorum.

Burası TR hiç belli olmaz.

Hocam, kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. Bu işlemlerden sonra gidip benim daireye kablo çekimi için başvuru yapmam lazım mı? Yoksa olaylar doğal olarak kendiliğinden mi gelişecek?

Hocam, kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. Bu işlemlerden sonra gidip benim daireye kablo çekimi için başvuru yapmam lazım mı? Yoksa olaylar doğal olarak kendiliğinden mi gelişecek?
Kimi müdürlük kabloyu ücretsiz çekiyor, kimi müdürlük kabloyu bina sakinlerine teslim etip, elektrikçiye çektirin diyor.

Nasıl gelişir zaman içinde göreceğiz.

Hayırlı olsun.

Apartman sakinlerinden imza toplayıp dilekçe vererek mi Fiber'i getirme ihtimalleri oluyor?

Evet, eğer bir süreç varsa süreci hızlandırabiliyor. Lakin en önemlisi para. Yani bütçe. Bölgeniz için ihale yapılıp proje çizilmesi ve ekip hazırlanması lazım. 9 Yıllık Uğraş Sonrası Gelen Fiber - Technopat Sosyal bu konuda, yapmanız gerekenler konusunda gerçekten güzel bilgiler verildi. Ek olarak ben herhangi bir başvuru yapmadan proje dahiline alındım. Bana da sürpriz oldu.

Evet, eğer bir süreç varsa süreci hızlandırabiliyor. Lakin en önemlisi para. Yani bütçe. Bölgeniz için ihale yapılıp proje çizilmesi ve ekip hazırlanması lazım. 9 Yıllık Uğraş Sonrası Gelen Fiber - Technopat Sosyal bu konuda, yapmanız gerekenler konusunda gerçekten güzel bilgiler verildi. Ek olarak ben herhangi bir başvuru yapmadan proje dahiline alındım. Bana da sürpriz oldu.
Teşekkür ederim. Konuya bakacağım.
Hali hazırda bina da max 45-50 mbps lik Vdsl altyapısı var. O nedenle sormuştum.

@MoonDrag daha az önce sordum yok dedi şu an :(. Bekliyorum gelmesini artık.

Ben de bugün müdürlüğe gittim. Kutunun 15 gün içinde aktif olacağını, aktif olduktan sonra başvuru yapınca kabloları çekeceklerini söylediler. Sağ olsun, müdürlükte yine beni başından savan beyefendiye denk geldim. 15-20 dk yol yürüyorum, 10 saniye konuşup yolluyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı