Türk Telekom interneti mi yavaşlattı?

Bomar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom fiber kullanıyorum indirme internet hız testi; TurkNet: Ping 13ms İndirme hızı 71 Yükleme hızı 7 geldi.
Türk Telekom: Ping 3ms İndirme hızı 106 Yükleme hızı 11 diyor arada fark var ama uygulama yüklerken Maksimum 3MB indirme hızı gördüm.

Türk Telekom fiber kullanıyorum indirme internet hız testi; TurkNet: Ping 13ms İndirme hızı 71 Yükleme hızı 7 geldi.
Türk Telekom: Ping 3ms İndirme hızı 106 Yükleme hızı 11 diyor arada fark var ama uygulama yüklerken Maksimum 3MB indirme hızı gördüm.
Vanayı kapamışlar.

MB ve Mb farklı şeyler. İnternet hızı Mb yani Megabit olarak ölçülür (106 Mb). Senin uygulama indirirken gördüğün ise 3 MB, yani 3 Megabyte. 1 MB = 8 Mb

Yine de hesaplayınca arada biraz fark çıkıyor ama bu da indirdiğiniz programın sunucularına bağlı olur genelde, sorun yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı