Türk Telekom internetine TTNET modem bağlanır mı?

Night_Mare

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 4 gün öncesine kadar her şey normaldi.
Ama 4 gün önce internet saate 1 gidip geliyordu (hemen saniyelik) ondan sonra 30 dakikada bir gitmeye başladı (5-10 dakikada geliyordu) DSL baglantisi yok yazıyordu.
Şu an hiç yok internet arada bir saniyelik gidip geliyor.

İnterneti aç kapa yaptığımızda sorun geçici olarak düzeliyor, saate 1 gidiyor ama dediğim gibi geçici ertesi gün tekrar aynısı gibi oluyor.

Türk Telekom'u aradık şikayet kaydı oluşturduk.
Ama ben sorunun modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ve modem çok eski elimdeki modemde eski ama belki calisir.

Elimde TTNET modem var bunu taksam çalışır mı?

Nazi yazacağım biraz detaylı anlatır mısın?

Yeni modemi taktığınızda arkasında modeme ulaşmak için yerel IP adresi yazar örneğin 192.168.1.1 ve altında modemin arayüzüne erişmeniz için admin ve şifresi yazar. Sonrasında kullandığınız internet servis sağlayıcıdan aldığınız PPPoE ID şifreyi bu modem arayüzünde VDSL kısmına yazıyorsunuz. Her modem de yeri değişiklik gösterebiliyor tam tarif edemem maalesef.

Yeni modemi taktığınızda arkasında modeme ulaşmak için yerel IP adresi yazar örneğin 192.168.1.1 ve altında modemin arayüzüne erişmeniz için admin ve şifresi yazar. Sonrasında kullandığınız internet servis sağlayıcıdan aldığınız PPPoE ID şifreyi bu modem arayüzünde VDSL kısmına yazıyorsunuz. Her modem de yeri değişiklik gösterebiliyor tam tarif edemem maalesef.

Anladım ama şu anki modemin arkasında herhangi bir IP adresi ya da kullanıcı adı şifre yer almıyor.

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

İsterseniz de arayarak SMS ile alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı