Türk Telekom modem değişimi

İşte bende diyorumki bu fiber modemi kendim alamiyormuyum onların bana verdigi modemi kullanmak zorundamıyım farklı modem kullanmak istiyorum

İşte bende diyorum ki bu fiber modemi kendim alamiyor muyum onların bana verdigi modemi kullanmak zorunda mıyım farklı modem kullanmak istiyorum.

Ha öyle desene.🙃 Tabiki kullanabilirsiniz yeter ki fiber desteği olsun.

Telekom kullanamazsin diyor optik cam fiber miner birşeyler sayıkladılar başka modem olmaz dediler araştırdımda googledan az önce birkaç kişinin daha başına gelmiş doğru sanırım başka modem kullanmak yasak ...

Bende kopma problemi pek yok nadir 1 2 defa kopma olmuştur bu zamana kadar.Peki sende benim gibi soyledinmi modemi teslim edip farklı bir modem kullanmak istiyorum diye

Olabilir de çok iyi bir modem değil bağlantı bizim baya düşük benimde 50 mb internetim var 10 metre mesafede 5 mb hız görüyorum şuan.Yani şu modemi kullanmak istemiyorum yok kullanacaksın diyorlar ne garip ülkede yaşıyoruz

Olabilir de çok iyi bir modem değil bağlantı bizim baya düşük benimde 50 mb internetim var 10 metre mesafede 5 mb hız görüyorum şuan.Yani şu modemi kullanmak istemiyorum yok kullanacaksın diyorlar ne garip ülkede yaşıyoruz
Modemi çıkarıp başka modem taksak çalışır mı acaba sonuçta bu modem değil router gerçek modem o küçük olan cihaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı