Dostum öncelikle merhaba. Türk Telekom'da çalışıyorum. Sorunun özet olarak cevabı şu şekildedir: Oturduğun binada bulunan alt yapı fiber optik bağlantılı gpon bağlantı ya da mdu bağlantı dediğimiz bağlantı şeklinde olduğu için, internet sağlayıcısının verdiği WAN portlu olan fiber optik için özel olarak üretilen modemden başka bir modem kullanamazsın şu an oturduğun yerde.
POYRAZ_42'DE söylemiş, yazlık için VDSL bir modem al kafan rahat etsin. Saygılar.
Berko sagolasin cevabın için iyice aydınlandım mecbur kullancam o zaman teslim edecem bu fiber modemi her yazlığa gidip adsl baglatcagim zaman oraya daha doğrusu ya da farklı bir önerin varmı ?ikide bir modem teslim etmekle uğraşmak istemiyorum
Bu modemin 2.4 GHz kanalı aşırı kötü bunu nasıl iyileştirebilirim bir fikriniz var mı? Teşekkürler.
Yani öyle böyle teslim edecem şu modemi her sene telekomun kapısına doğru yuruyecem![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.