Türk Telekom modem kurulumu ne zaman olur?

AhmetNrgz

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
219
Türk Telekom çağrı merkezinden internet başvurusunda bulundum 13 gün oldu.
Bugün gelecekmiş, bulunduğum şehrin şubesindeymiş.
Sözleşme imzalandıktan sonra ne kadar zamanda kurulum olur? Son sorum da bu 4 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde kurulum olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 17 Nisan'da Türk Telekomla görüştüm ve 18 Nisan'da randevu için arayacaklarını söylediler. Saat 17:00 kadar aramazlarsa benim arayabileceğimi de söylediler. 18 Nisan'da sabırlı davranmayıp 13:00'da Türk Telekom'u aradım ve 20 Nisan'da evime kurulum yapmaya geleceklerini söylediler. Gerçekten de dedikleri gibi oldu.
 
Oturduğunuz yerdeki yoğunluğa göre de değişebilir. Ben 17'sinde telefondan arayarak başvurdum, 18'ine randevu verdiler ve gelip kurulum yaptılar ama benim yaşadığım yer daha küçük bir yer. Bunun da etkisi olabilir.
 
Ben 17 Martta başvurdum 21 Nisan oldu gelen yok giden yok, günde 2 defa düzenli olarak arayıp hallerini hatırlarını soruyorum.
 
Ben 17 Nisan'da Türk Telekom'la görüştüm ve 18 Nisan'da randevu için arayacaklarını söylediler. Saat 17:00 kadar aramazlarsa benim arayabileceğimi de söylediler. 18 Nisan'da sabırlı davranmayıp 13:00'da Türk Telekom'u aradım ve 20 Nisan'da evime kurulum yapmaya geleceklerini söylediler. Gerçekten de dedikleri gibi oldu.

Nereden başvuru yaptınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı