Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom VDSL alt yapıya geçmeyi düşünüyorum. Kendileri modem satıyor mu satıyorlarsa sattıkları modem iyi midir?
Eğer benim gibi santrale yakın değilsen Türk Telekom alma, ve modemlerine hiçbir şekilde bulaşma. Sürekli Bug'lı yazılım ile uğraşıyorum, modem resmen bir süreliğine paket gönderimini kesiyor Wi-Fi'de.
Santralin iki sokak ötesinde oturuyorum ve 50 mbit hızın 50'sini de alıyorum. Ama modem kilitlenmeleri yüzünden keyfini çıkaramıyorum, kırmama ramak kaldı lanet modemi.Bende sabit 40 MB ve üstü internet veriyor arada bir ping yükseliyor 40 MB değil 1-2MB veriyor. Anlık düşürüp yükseliyor Mbps.
Santralin iki sokak ötesinde oturuyorum ve 50 Mbit hızın 50'sini de alıyorum. Ama modem kilitlenmeleri yüzünden keyfini çıkaramıyorum, kırmama ramak kaldı lanet modemi.
Alınmaz.Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom VDSL alt yapıya geçmeyi düşünüyorum. Kendileri modem satıyor mu satıyorlarsa sattıkları modem iyi midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.