Türk Telekom Nasıl?

NeoZet001

Megapat
Arkadaşlar vodofone kullanıyorum 12 GB 100 SMS 750 DK 37 TL paket var tarifem bu ay bitiyor sonra 49 TL olacakmış ben de başka hatta geçmeye karar verdim aklımda 15 GB 1000 dk 1000 SMS Türk Telekom tarifesi var Türkcel'de de 10 GB 100 SMS 1000 dk tarife var bu 2 tarife fiyat olarak aynı 12 GB ay sonunu zor getiriyor sizce Türk Telekom'un çekim kalitesi nasıldır iyi midir Türk Telekom'a geçmeli miyim? Ayda 1 kere bazen bayramlarda yaylaya gidiyorum.

Turk Telekom iyi diye duydum hatta bir zat arkadaşlarımda gördüm. Vodafone'dan kesinlikle uzak dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
8-9 yıldır kullanıyorum, şehir dışına çıkmadığımız sürece çekim kalitesi olarak bir sıkıntı yok. Çamur atan arkadaşlar sebebini de söylerse güzel olur. Kullandığım tarife 20 GB 43-47 TL ödüyorum. Ümraniye'de 100 mbps hız gördüm 4.5G ile.

8-9 yıldır kullanıyorum, şehir dışına çıkmadığımız sürece çekim kalitesi olarak bir sıkıntı yok. Çamur atan arkadaşlar sebebini de söylerse güzel olur. Kullandığım tarife 20 GB 43-47 TL ödüyorum. Ümraniye'de 100 mbps hız gördüm 4.5G ile.
Katılıyorum 3 hattı da kullanan arkadaşım var şuan denemek için vodafone a geçti direk çıkmayı düşünüyor kendi ağzından söylüyorum turk telekom hem daha iyi çekiyor hemde internet hızları arasında devasa bir fark var. Ama en babasını istiyorsan turkcell e geç ben bu aydan sonra turkcell e geçme kararı aldım 25 yaş altı isen 49 ve 59 liralık paketleri bence çok uygun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı