Türk Telekom nasıldır?

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
Aktif olarak Turkcell kullanıyorum 1 ay içerisinde taahhüttüm bitiyor. Malum kol gibi zam yapıyorlar ben de başka operatöre geçmeyi düşünüyorum. Aklımda Türk Telekom var. Kullanıp da internet çekmeme sorunu yaşayan var mı? Benim için en önemlisi internetinin çekip çekmemesi.

Aktif olarak Turkcell kullanıyorum 1 ay içerisinde taahhüttüm bitiyor. Malum kol gibi zam yapıyorlar ben de başka operatöre geçmeyi düşünüyorum. Aklımda Türk Telekom var. Kullanıp da internet çekmeme sorunu yaşayan var mı? Benim için en önemlisi internetinin çekip çekmemesi.
Emin ol türk telekom o kolun 2 katı yapıyor.

Net ve hat olayı. Bölgesel bir durum.
Evde saçma sapan çeken telekom. İş yerimde daha iyi.
Vodafone evde iyi işyerinde berbat.

O kadar fazla kullanan arkadaşım var ve bazı noktalarda o kadar kötüki internet bence eğer fiyat açısından bir derdiniz yoksa ve Turkcell'den memnunsanız geçmeye gerek yok ve ek olarak Türk Telekom'un müşteri hizmetlerinin kötü olduğu söyleniyor herhangi bir işim düşmedi ama.

Türk Telekom iyidir benim açımdan 30 GB ı 180 TL'ye aldım hocam eskiden 500 TL'ye 20 GB alamıyordum iyi oluyor faturalıya geçenlere müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin kampanyaları.

Mobil için konuştum burada.

Telefon özellikle kırsal ( köy gibi ) alanlarda çekmeyebilir. En iyi baz istasyonları Turkcell de ve Vodafone de vardır.

Anlaşılan interneti memnun etmeyecek. Peki Vodafone nasıldır dostlar?

Anlaşılan interneti memnun etmeyecek. Peki Vodafone nasıldır dostlar?

Büyükşehirlerde iyidir aslında bazı yerlerde düzgün çekmez ama size genel olarak internette gezinirken sıkıntı çıkarmayacak kadar çeker ama Turkcell'de gördüğünüz hızları göremiyebilirsiniz şu an Turkcell kullanıyorum evde 80 Mbps hız alırken Vodafone kullandığım zamanlarda 40-45 arasında geziyordu 2 yıl kullandım memnundum Vodafone'dan sadece taahhüdüm bitince Turkcell'de kampanya olunca Turkcell'e geçtim ayrıca Vodafone'da ilk ay cayma bedeli olmadan ücretsiz ayrılabilirsiniz bence Vodafone'a geçin zaten memnun kalmazsan 1 ay içinde ücretsiz bir şekilde Turkcell'e dönersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı