Türk Telekom nasıldır?

Son düzenleme:
Netgsm ilk defa duydum adını. Bana çok güvenilir gelmiyor ve etrafımda kullanan da yok. Çekip çekemeyeciğini nerdem bileceğim?

Sesi cızırtılı mı geliyor yoksa dona dona mı?

Telefonum iyi ve kaliteli.

Netgsm adını ilk defa duyuyorum ve bana güvenilir gelmiyor. Vodafone'un durumu derken? O damı kötü?
Vodafone berbat ötesi. Çekmiyor yani. NetGsm'de güvenilirdir. Turkcell altyapısını kullanarak hizmet veriyor.

Netgsm tahütsüz, faturalı ama tahüt yok. Türkcell baz istasyonlarını kullaniyor, çekirdek alt yapı kendisine ait. Ses her zaman rahatsiz edici değil bazen cızırtlı geliyor. İnternet olarak turkcell ile aynı sadece 95 mbps max hız sınırı var ama bu hızı Türkcell genelde kendi bile görmüyor.
Vodafone benim kendi deneyimim çekmemek değil aşırı yavaşlık sorunu vardı. Türk telekom ise merkezi yerlerde çok övende var sövende anladığım kadarıyla bölgesel çok fark ediyor. Kendim deneyimlemedim.

Ben Netgsm'de sesten başka rahatsiz olduğum konu yoktu. Netgsm'de birde bazen çalmadan (ring sesi gelmeden) açma olabiliyor. Aslında bunlar VoLte olamamasından kaynaklı. Kimi kaynağa göre sene sonunda gelebilirmiş. Şuan hattımın biri hala netgsm'de diğerini ise Türkcell'in kampanya zamanı taşıdım. Dilerseniz konumun ilk mesajindan geciş sürecine bakabilirsiniz. Tavsiyem Türk Telekom için çevrenizde kullanan birini bulabilirseniz sormanız.

NetGSM yani Türkiye'nin 4. Operatörünü inceleyebilirsiniz. Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor yani internet ve çekim kalitesi Türkcell ile aynı. Fakat daha öncesinde bilmeniz gereken bir kaç madde var.

1 - VoLTE olmadığı için ses kalitesi kötü.
2 - Banka SMS sorunları var (çoğu banka çözüldü bir kaç banka kaldı)
3 - Diğer servislerinde bazılarında SMS sorunu var (Paycell, sipay gibi ön ödemeli kart hizmeti veren bankalar ve Twitter, huawei cloud)
4 - Salla Kazan, sil süpür gibi uygulaması yok.
5 - Yurt Dışı cihazlarda çalışmıyor.
Hocam çok güzelde özetlemiş.

Netgsm tahütsüz, faturalı ama tahüt yok. Türkcell baz istasyonlarını kullaniyor, çekirdek alt yapı kendisine ait. Ses her zaman rahatsiz edici değil bazen cızırtlı geliyor. İnternet olarak turkcell ile aynı sadece 95 mbps max hız sınırı var ama bu hızı Türkcell genelde kendi bile görmüyor.
Vodafone benim kendi deneyimim çekmemek değil aşırı yavaşlık sorunu vardı. Türk telekom ise merkezi yerlerde çok övende var sövende anladığım kadarıyla bölgesel çok fark ediyor. Kendim deneyimlemedim.

Ben Netgsm'de sesten başka rahatsiz olduğum konu yoktu. Netgsm'de birde bazen çalmadan (ring sesi gelmeden) açma olabiliyor. Aslında bunlar VoLte olamamasından kaynaklı. Kimi kaynağa göre sene sonunda gelebilirmiş. Şuan hattımın biri hala netgsm'de diğerini ise Türkcell'in kampanya zamanı taşıdım. Dilerseniz konumun ilk mesajindan geciş sürecine bakabilirsiniz. Tavsiyem Türk Telekom için çevrenizde kullanan birini bulabilirseniz sormanız.

Hocam çok güzelde özetlemiş.

Teşekkürler hocam, konuyu açan arkadaşım kullandığın bankayı söylersen SMS sorununa takılmaman için bilgi verebilirim.

Teşekkürler hocam, konuyu açan arkadaşım kullandığın bankayı söylersen SMS sorununa takılmaman için bilgi verebilirim.

Ben sizin mesajınızı görmüştüm ama herhalde sonra düzenlediniz ya da ben fark etmemişim. Elinize sağlık.
Banka konusu, Paraf kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı