Türk Telekom nasıldır?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar taahhüdüm bitiyor ve en iyi fiyat onda ve paket 10 GB + 5 GB, 250 SMS, 500 dakika Sizce geçmeli miyim? Türk Telekom iyi çeker mi?
Başka iyi tarifeler varsa buraya yazabilirsiniz.

TT, Turkcell'e oranla o kadar da kötü değildir. Çekim gücü sadece operatöre bağlı değildir telefonuna da bağlıdır. Telefonun da iyiyse gayet yeterlidir.

Arkadaşlar taahhüdüm bitiyor ve en iyi fiyat onda ve paket 10 GB + 5 GB, 250 SMS, 500 dakika Sizce geçmeli miyim? Türk Telekom iyi çeker mi?
Başka iyi tarifeler varsa buraya yazabilirsiniz.
Turkcell çok daha iyi, ama sadece hız olarak. Fiyatı çok pahalı. O yüzden NetGsm'i tercih et bence. Vodafone'un durumu zaten belli.

Tamamen bölgesel benim olduğum yerde türk telekom çok kötüydü birkaç zamandır düzeldi diyorlar deneme fırsatı bulamadım.

Turkcell çok daha iyi, ama sadece hız olarak. Fiyatı çok pahalı. O yüzden NetGsm'i tercih et bence. Vodafone'un durumu zaten belli.
Ses konusunda başarılı değil çok görüşme yapılıyorsa tavsiye etmem.

Netgsm tercih ediniz.
TT, Turkcell'e oranla o kadar da kötü değildir. Çekim gücü sadece operatöre bağlı değildir telefonuna da bağlıdır. Telefonun da iyiyse gayet yeterlidir.
nasıl değil abicim ya. büyükşehirlerde okey fakat kücüksehirlerde tt ölüm ölüm. hicbiyerde cekmiyor(türktelekom kullanıyorum) turkcell kullanan arkadaşlarımda heryerde çekiyor. Türk Telekomda hala kalma sebebim 30 gb internete 180 tl ödemem. Turkcell cok pahalı

Netgsm tercih ediniz.

Netgsm ilk defa duydum adını. Bana çok güvenilir gelmiyor ve etrafımda kullanan da yok. Çekip çekemeyeciğini nerdem bileceğim?

Ses konusunda başarılı değil çok görüşme yapılıyorsa tavsiye etmem.

Sesi cızırtılı mı geliyor yoksa dona dona mı?

Telefonum iyi ve kaliteli.

O yüzden Netgsm'i tercih et bence. Vodafone'un durumu zaten belli.

Netgsm adını ilk defa duyuyorum ve bana güvenilir gelmiyor. Vodafone'un durumu derken? O damı kötü?

Netgsm ilk defa duydum adını. Bana çok güvenilir gelmiyor ve etrafımda kullanan da yok. Çekip çekemeyeciğini nerdem bileceğim?

NETgsm Turkcell'in santrallerini kullanıyor internet olarak Turkcell kullanan arkadaşlarınız ile aynı verimi alacaksanız. Kendisi zaten Türkiye'nin 4. operatörü olarak geçiyor.

Netgsm Turkcell'in santrallerini kullanıyor internet olarak Turkcell kullanan arkadaşlarınız ile aynı verimi alacaksanız. Kendisi zaten Türkiye'nin 4. operatörü olarak geçiyor.

Ne bileyim bana yüz yüze görüşmedikten sonra hiçbir şey güvenilir gelmiyor. Müşteri hizmetleri ya da bir sorun olduğunda bana yardım edecek biri olacak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı