Türk Telekom ön başvuru iptali

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Bugün veya yarın altyapı işlemi çok şükür tamamlanıyor. Ben işlemlerin hızlanması için Türk Telekom'a internet için ön başvuru yapmıştım. Fakat TurkNet üzerinden diğer adresimden şu anki adrese nakil ettireceğim. Bu konu hakkında bir sorum var.

Herhangi imza işlemi olmadı sadece telefon üzerinden ön başvuru alındı. Bu başvuruyla abonelik işlemi başlatılabilir mi? Yapılan ön başvuruyu iptal etmeme gerek var mı?

Şubeye çağırmak zorundalar ya da evinize gelip alirlar.

Şubeye çağırmak zorundalar ya da evinize gelip alirlar.
Telefonda arayıp iptalini isteyebilir miyim? İptal etsem şimdi altyapı işlemi tamamlanmadı bir aksaklık çıkar mı?

Telefonda arayıp iptalini isteyebilir miyim? İptal etsem şimdi altyapı işlemi tamamlanmadı bir aksaklık çıkar mı?

Arayıp konuşun altyapi ile alakası yok sozlesme yapmamissin itiraz etme haklari yok zaten oraya gelen internetciler Türk Telekom alt yapisi kullanıyor genelde.

Benim de altyapım yeni geldi ve bende senin gibi yapmıştım. Altyapınız tamamlanana kadar bekleyebilirsiniz, altyapım tamamlanmıştı Türk Telekom'dan mesaj geldi abonelik başvurunuz işleme konmuştur vs. gibisinden ( en azından bende böyle olmuştu. ) Bu mesajlardan sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek istediğimi ilettim ve Netspeed'e başvurdum, şimdi Netspeed kullanıyorum. Riske atmamak için altyapınız tam gelmesini bekleyebilirsiniz dediğim gibi.

Konu üzerinden bayağı bir zaman geçmiş bende altyapı işlemleri hızlanması için ön başvuru yapacağım, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı iptal sonrasında ?

Konu üzerinden bayağı bir zaman geçmiş bende altyapı işlemleri hızlanması için ön başvuru yapacağım, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı iptal sonrasında?

Hocam ne yaptınız bende aynı durumdayım da?

Hocam ne yaptınız bende aynı durumdayım da?
2 hafta önce o mesajı yazdığım gün ön başvuru yaptım ama şimdilik değişen bir şey yok, geçen salı telekom müdürlüğüne gittim en azından magnet başvurusu yapayım altyapı işleri bitene kadar diye, magnet bizim bölgede uyumlu değilmiş, altyapı işlerini ne durumda diye sordum 1 ay oldu gelen giden yok keşfe gelecektiniz dedim, saha ekip elemanıyla telefonda konuşturdu adresi tarif ettirdi adam ben orayı biliyorum siz elektirikçi çağırıp direkten kendiniz çektireceksiniz dedi, keşfe ne zaman geleceksiniz dedim 3 gün içinde geliriz dedi ama daha gelen giden yok, resmi olarak 3 iş günü pazartesi bitiyor, bakalım gelecekler mi. Elektrikçi çağırın kablo çeksin dediği direklerin de bizim araziye sınırı yok, yolu kazmamız lazım o da bizim yapabileceğimiz iş değil, keşfe gelseler anlatacam durumu ama gelmediler, sanırım işler uzayacak telekoma git gel yapa yapa, şikayet ede ede çözülecek en son.

Hocam sizin süreç ne durumda tam anlayamadım turuncu fiber çekildi mi? Bizde fiber kablo binaya sokuldu dağıtım kutusu gerekiyor onu bekliyorum. İsterseniz TT CEO'su ümit beye mail atın süreci biraz daha hızlandırabilir ben öyle yaptım.

Ben müstakil bina için başvurdum, köydeki ev için. Burada ahşap direklerde ankastre kutuları var, binaya direklerden kablo çekilmesi gerekiyor ama arazi sınırımızda direk yok. Yan arazilerde internet mevcut, ekipler işi yokuşa sürüyor, keşfe gelmiyor kendiniz halledin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…