Türk Telekom ön başvuru iptali

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 16.863
Hocam şimdi biraz araştırdım bu direkler VDSL galiba. Fiber değil ancak dediğiniz gibi 35-100 Mbps civarı internet alabilirsiniz.

Türk Telekom CEO'suna mail attim dun gece, sabah Telekom'dan aradilar sikayetle ilgili, az once de saha ekibi kontrole geldi beraber baktik nereden nasıl kablo cekilebilir diye, arka sag kosedeki direkten havadan catiya tutturup pencereden geciririz kabloyu dedi diğer saha elemanı olmaz demişti, basvuruyu yapin basvuru yapildiktan sonra 3 gun icinde geliriz dediler.

Türk Telekom'u arayıp basvuru işlemlerini sordum, altyapı olmadan başvuru alamıyoruz diyor, ee saha elemanı başvuru yapın gelip kablo çekicez dedi dıyorum yok altyapı işlemleri bitmeden başvuru alamayız diyor anlamadım işi, saha ekibinin dediğini mi yanlış anladım acaba.

Türk Telekom CEO'suna mail attim dun gece, sabah Telekom'dan aradilar sikayetle ilgili, az once de saha ekibi kontrole geldi beraber baktik nereden nasıl kablo cekilebilir diye, arka sag kosedeki direkten havadan catiya tutturup pencereden geciririz kabloyu dedi diğer saha elemanı olmaz demişti, basvuruyu yapin basvuru yapildiktan sonra 3 gun icinde geliriz dediler.

Türk Telekom'u arayıp basvuru işlemlerini sordum, altyapı olmadan başvuru alamıyoruz diyor, ee saha elemanı başvuru yapın gelip kablo çekicez dedi dıyorum yok altyapı işlemleri bitmeden başvuru alamayız diyor anlamadım işi, saha ekibinin dediğini mi yanlış anladım acaba.

Hocam arayarak değil de internet üzerinden başvursanız bir de. Mailden sonra sizi aramaları ve birilerinin gelmesi bile bir gelişme sayılır bende o da yok çünkü.

Hocam arayarak değil de internet üzerinden başvursanız bir de. Mailden sonra sizi aramaları ve birilerinin gelmesi bile bir gelişme sayılır bende o da yok çünkü.

Altyapı görünmediği için başvuramıyorum, talep hakkında bilgi almak için şu mail adresini vermişlerdi, bilgiedinme@turktelekom.com.tr bu mail adresine son durumu aktardım, yarım saat sonra arayıp tekrardan bilgi verdiler, altyapı çalışmaları bitmeden satışa açılmıyor, abonelik başvurusu yapılmıyor, ekiplerimize ilettim işlemleri halledip satışa açacaklar dedi.

Benim de altyapım yeni geldi ve bende senin gibi yapmıştım. Altyapınız tamamlanana kadar bekleyebilirsiniz, altyapım tamamlanmıştı Türk Telekom'dan mesaj geldi abonelik başvurunuz işleme konmuştur vs. gibisinden ( en azından bende böyle olmuştu. ) Bu mesajlardan sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek istediğimi ilettim ve Netspeed'e başvurdum, şimdi Netspeed kullanıyorum. Riske atmamak için altyapınız tam gelmesini bekleyebilirsiniz dediğim gibi.
1Sinyor , 5 daireli apartman. hemen yanımızda fiber internetli bina var aramızda 5 metre var. bizim bina 5 daireli 4 daire ön abonelik başvurusu yapsa ne kadar sürede gelir ? size ne kadar sürede geldi ?

Türk Telekom'un yatırım planlamasına bağlı dostum.
Talo hocam ,

LinkedInden deprem zamanı hatayda çalışan bir türk telekom yetkilisine sokağımızdaki tüm binalar gibi bize de internet gelsin diye yazmıştım. sonra beni hatay il müdürlüğünden kendi cep telefonu ile orada çalışan bir kadın aradı. kaç daire olduğunu kaçının kullanacağını sordu 5 daire var 1i boş şu an 4ü kullanır 1 aya kadar 5 daire hepsi kullanır dedim.

Tamam yarın gelip sözleşme için sizden imza alalım dedi. Üzerinden 5 gün geçti ardından ben aradım beni arayan numarayı.Açmadı.

Sonrasında beni aradı , kendisine biz gelip sözleşmeyi imzalayalım nereye gelmemiz lazım apartman Sakinleri olarak dedim. Ben geleceğim falan dedi. Peki ön abonelik başvurusu yapsak tüm apartman olarak gelmenize gerek kalır mı dedim. Ben sizi unutmadım gelecem dedi.

Yarın sabah 10da gelip imza alıyım sizden dedi. Apartmandakiler saat 10da mesaisini bıraktı geldi internete kavuşmak için. Saat 11 oldu kadın gelmediği yetmezmiş gibi numaramı engellemiş olacaktır ki telefonu çalmıyor. Whatshapptan attığım mesajlar da iletilmedi.

5 gün gelmemesinin ardından aramam dışında kendisinin kadının özel telefonunu hiçbir şekilde rahatsız etmediğimi de belirteyim.

Kısaca bizi ne ön abonelik başvurusuna ne de il müdürlüğüne gidip sözleşme imzalamamıza yönlendirdi fakat apartmanı işi gücü yokmuş gibi bir araya topladı ve birdaha aramadı. Şimdi ne yapacağız biz de şaşırdık.

Hatay İl Müdürlüğü personellerinin hepsi böyleyse , yazık bu şehire gerçekten.

Önerileriniz neler ?

Talo hocam,

LinkedIn'den deprem zamanı hatayda çalışan bir Türk Telekom yetkilisine sokağımızdaki tüm binalar gibi bize de internet gelsin diye yazmıştım. Sonra beni hatay il müdürlüğünden kendi cep telefonu ile orada çalışan bir kadın aradı. Kaç daire olduğunu kaçının kullanacağını sordu 5 daire var 1I boş şu an 4Ü kullanır 1 aya kadar 5 daire hepsi kullanır dedim.

Tamam yarın gelip sözleşme için sizden imza alalım dedi. Üzerinden 5 gün geçti ardından ben aradım beni arayan numarayı. Açmadı.

Sonrasında beni aradı, kendisine biz gelip sözleşmeyi imzalayalım nereye gelmemiz lazım apartman sakinleri olarak dedim. Ben geleceğim falan dedi. Peki ön abonelik başvurusu yapsak tüm apartman olarak gelmenize gerek kalır mı dedim. Ben sizi unutmadım geleceğim dedi.

Yarın sabah 10'da gelip imza alayım sizden dedi. Apartmandakiler saat 10'da mesaisini bıraktı geldi internete kavuşmak için. Saat 11 oldu kadın gelmediği yetmezmiş gibi numaramı engellemiş olacaktır ki telefonu çalmıyor. Whatshapptan attığım mesajlar da iletilmedi.

5 gün gelmemesinin ardından aramam dışında kendisinin kadının özel telefonunu hiçbir şekilde rahatsız etmediğimi de belirteyim.

Kısaca bizi ne ön abonelik başvurusuna ne de il müdürlüğüne gidip sözleşme imzalamamıza yönlendirdi fakat apartmanı işi gücü yokmuş gibi bir araya topladı ve bir daha aramadı. Şimdi ne yapacağız biz de şaşırdık.

Hatay il müdürlüğü personellerinin hepsi böyleyse, yazık bu şehre gerçekten.

Önerileriniz neler?

Öncelikle yaşadığınız problem için üzüldüm.
En iyi seçenek olarak binanızdaki komşulardan imza toplayıp Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe verin yaşadığınız durumu belirtin gerisi onlara kalıyor maalesef.

Öncelikle yaşadığınız problem için üzüldüm.
En iyi seçenek olarak binanızdaki komşulardan imza toplayıp Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe verin yaşadığınız durumu belirtin gerisi onlara kalıyor maalesef.
Öneriniz için teşekkür ediyorum. Dilekçeyi veririz devamında peşine de düşeriz , insafsız personele denk gelmediğimiz sürece. en azından. "buraya altyapı yapmayacağız" diye cevap alır ne yapacağımızı biliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı