Türk Telekom ön başvuru iptali

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 16.872
Ben müstakil bina için başvurdum, köydeki ev için. Burada ahşap direklerde ankastre kutuları var, binaya direklerden kablo çekilmesi gerekiyor sadece ama arazi sınırımızda direk yok. Yan arazilerde internet mevcut

Hocam direk dediğiniz şu ince kısa yeşilimsi olanlar mı? Bu direk bizim evin yakınında da var bu fiber mi yoksa ADSL gibi bir şey mi?

Aynı şekil yapmıştım altyapı aktif olduğunda iptal ettirdim.

Bunu ben de yapacağım hocam da ne zaman iptal ettiniz? Bir sıkıntı olursa 2 sene TT'den internet almak zorunda kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direk dediğiniz şu ince kısa yeşilimsi olanlar mı? Bu direk bizim evin yakınında da var bu fiber mi yoksa ADSL gibi bir şey mi?

Bunu bende yapacağım hocam da ne zaman iptal ettiniz? Bir sıkıntı olursa 2 sene TT'den internet almak zorunda kalırım.

Evet bildiğimiz yeşil ahşap 7-8 metrelik telefon direkleri, ADSL mi fiber mi bilgim yok ama altyapı sorgulama yaptığımda yakın adreslerde 35 Mbps hız görünüyordu.

Ön başvuruda sözleşme altyapı geldikten sonra imzalandığı için iptal edince bir sıkıntı olmuyormuş sanırım durum değişmediyse.

Evet bildiğimiz yeşil ahşap 7-8 metrelik telefon direkleri, ADSL mi fiber mi bilgim yok ama altyapı sorgulama yaptığımda yakın adreslerde 35 Mbps hız görünüyordu.

Hocam şimdi biraz araştırdım bu direkler VDSL galiba. Fiber değil ancak dediğiniz gibi 35-100 Mbps civarı internet alabilirsiniz.

Bunu bende yapacağım hocam da ne zaman iptal ettiniz? Bir sıkıntı olursa 2 sene TT'den internet almak zorunda kalırım.

En kötü kuruluma geliyoruz diye arıyorlar istemiyorum diyorsun iptal oluyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı