Aynı şekil yapmıştım altyapı aktif olduğunda iptal ettirdim.
Ben müstakil bina için başvurdum, köydeki ev için. Burada ahşap direklerde ankastre kutuları var, binaya direklerden kablo çekilmesi gerekiyor sadece ama arazi sınırımızda direk yok. Yan arazilerde internet mevcut
Aynı şekil yapmıştım altyapı aktif olduğunda iptal ettirdim.
Hocam direk dediğiniz şu ince kısa yeşilimsi olanlar mı? Bu direk bizim evin yakınında da var bu fiber mi yoksa ADSL gibi bir şey mi?
Bunu bende yapacağım hocam da ne zaman iptal ettiniz? Bir sıkıntı olursa 2 sene TT'den internet almak zorunda kalırım.
Evet bildiğimiz yeşil ahşap 7-8 metrelik telefon direkleri, ADSL mi fiber mi bilgim yok ama altyapı sorgulama yaptığımda yakın adreslerde 35 Mbps hız görünüyordu.
Hocam şimdi biraz araştırdım bu direkler VDSL galiba. Fiber değil ancak dediğiniz gibi 35-100 Mbps civarı internet alabilirsiniz.
Benim için yeterli bir hız, şimdiye kadar 80Mbps üstü internet kullanma fırsatım olmadı zaten, teşekkürler.
Hocam direk dediğiniz şu ince kısa yeşilimsi olanlar mı? Bu direk bizim evin yakınında da var bu fiber mi yoksa ADSL gibi bir şey mi?
Bunu bende yapacağım hocam da ne zaman iptal ettiniz? Bir sıkıntı olursa 2 sene TT'den internet almak zorunda kalırım.
En kötü kuruluma geliyoruz diye arıyorlar istemiyorum diyorsun iptal oluyor zaten.
Dedikleri tarih pek tutmuyor maalesef.Birkaç yerde okudum imza olmadığı için hiçbir şey olmuyormuş. Destek kutu 5 Eylül tarihine kadar gelecek dedi olmazsa başvuracağım.
Dedikleri tarih pek tutmuyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.