Legendario
Kilopat
Daha fazla
Yeni yapılan siteye taşındığım için evlerimizde internet altyapısı bulunmuyor. Altyapının daha hızlı gelmesi için Türk Telekom'dan ön başvuru yaptırmak istedim. Müsteri hizmetleri ile telefondan görüşerek işlemi hallettim. Önbaşvuru yapmak istediğimi söyledim ve paketi seçtik. Altyapı geldiği zaman teknisyenlerin gelip internetimi bağlayacakları söylendi. Ancak asıl aklıma takılan kısım dijital kuryenin gelip benden sözleşmeler için imza alacak olması oldu.
Duyduğum kadarı ile ön başvuru iptal edilebiliyor. Ben yalnızca işlemlerin hızlanması için ön başvuruda bulunmuştum. Altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal edip TurkNet'ten abonelik başlatmayı düşünüyorum.
Kuryenin getireceği sözleşmeyi imzalarsam altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal etme hakkım olacak mı? Daha önce bahsettiğim durumu yaşayanlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.
Duyduğum kadarı ile ön başvuru iptal edilebiliyor. Ben yalnızca işlemlerin hızlanması için ön başvuruda bulunmuştum. Altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal edip TurkNet'ten abonelik başlatmayı düşünüyorum.
Kuryenin getireceği sözleşmeyi imzalarsam altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal etme hakkım olacak mı? Daha önce bahsettiğim durumu yaşayanlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.