Türk Telekom Ping değeri inanılmaz fazla

Çevrimiçi bağlantı gerektiren oyunları oynayamaz oldum, tek kişilik oyunlarda takılıyorum bu aralar. Çevrimiçi oynamaya başladığımda ışınlanarak gidiyorum resmen, kanser ediyor adamı şu ping işi.
 
İlk önce hız testinizi kablolu bir şekilde yapın devam ediyorsa farklı bir modem le deneyin yine olmazsa DSL prizini sökün oksit veya benzeri bir paslanma var mı diye o da yoksa zaten sorun TT kaynaklıdır. Türk Telekom'u arayın ve konuşmanızı kayıt altina alın, açtığınız arıza kayıtlarından ve size neden yardım etmediklerini sorun, ağızlarından laf almaya çalışın ki size garanti olsun, en kötü ihtimal kayıtlarla mahkemeye verirsiniz, 6 ay sonunda da ödediğiniz parayı çatır çatır alırsınız, binanızda internet kullanan komsularınıza internetleri kotumu diye sor ve yardim iste toplu bir sekilde sikayetci olursaniz ipe ipe gelmek zorunda kalirlar. Aklıma baskada bir şey gelmiyor dostum, altyapı bozuksa bunun çaresi yok sana tavsiyem kablosuz internete geç Turkcell'in güzel tarifeleri var.
 
Öncelikle yorumlarınız ve yardım çabalarınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar internetimi kablolu kullanıyorum. Ancak kablolu veya kablosuz farketmiyor gece 12 den sonra internet felç. Modemi değiştirdim yine değişen herhangi bir şey yok. Gerçekten yazıklar olsun TT yi kimseye önermiyorum...
 

Geri
Yukarı