Türk Telekom ping yükselmesi ve internet yok hatası

Yohyeaa

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, birkaç aydır DNS hatası ve oyunlarda ani ping yukselmeleri ve Valorant'a girince veya uygulama yukleyince internet yok gibi hata aliyorum, tekrar yukleme yapınca yükleniyor. Sizce sorun ne olabilir? Türk Telekom'u aradım hatta bir problem yok denildi modemden şüphe duyuyorum ama emin degilim. Yedek modem olmadigi için kontrol edemiyorum.
Yontem olarak modemi resetledim, modemi kapatip birkac dakika sonra tekrar açtım.
Komut yöneticisine yazılan kodları yazıp DNS ve IP'yi sıfırladım ve bir de Wi-Fi'den modeme baglanmayi denedim ayni sorun devam etti.
Modem ZTE ZXHN H168A. Geçen yil aldım modemi internet ile birlikte aldigimda kullanırken modemden cızz diye ses geliyordu ama artik gelmiyor ve gelmedi andan beridir nette kopmalar yasiyorum ama Türk Telekom bir sorun yok diyor. Ne yapmaliyim? Anakartım ASUS Z490-E Gaming. Intel'in sitesinden en son surum internet driverimi indirdim zaten hep guncel kullanıyorum ve bir de ASUS'un sitesindeki en son surum surucuyu denedim sorun devam etti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı