Türk Telekom port açmıyor

GAROU.opm

Centipat
Daha fazla  
TurkNet'e geçeli yaklaşık 3 ay oldu. Daireme altyapı sorgulaması yaptığımda 50 Mbps hızında internet verebileceklerini söylediler. Hem internetten hem de müşteri hizmetlerinden bunu teyit ettim ve başvurumu yaptım. Evrakları imzalamaya gelen görevli, kullandığımız modemin 50 Mbps hızını desteklemediğini, bu nedenle yeni bir modem almamız gerektiğini söyledi. Bunun üzerine yeni bir modem aldım.
Bilgilerim gönderildi ve internetim etkinleştirildi. Fakat internet etkinleştirildikten sonra önceki hızımı almaya devam ettiğimi fark ettim. TurkNet müşteri hizmetlerine yazdım. Benden aynı hızda internet aldığımı kanıtlamam için delil istediler. Modemin hemen yanında bir hız testi yaparak sonuçları kendilerine gönderdim.
Ardından modemi kontrol etmemi istediler. Modem kontrolünden sonra, modemimin 50 Mbps'yi desteklediğini kanıtladıktan sonra bana "boş port olmadığı için bize vadedilen hızı veremediklerini" söylediler. Ben de hâliyle "o zaman port açın" dedim.
Sonrasında, Türk Telekom ekiplerine başvurumu ilettiklerini ve yanıt beklediklerini söylediler. Yaklaşık 1 hafta sonra saçma sapan bir şekilde, boş port olmadığı için port veremeyeceklerini bildirdiler. Ben de zaten mevcut portu değil, yeni bir port açılmasını istediğimi belirttim.
Müşteri hizmetleri, bunun için Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe yazmam gerektiğini söyledi. Bu konu hakkında sizlerden bilgi ve yardım almak istiyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı