Türk Telekom sel sonrası 8 gündür internet yok

EzWortex

Centipat
Katılım
12 Mayıs 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, Samsun'da yaşıyorum, ve bildiğiniz üzere Samsun'da 8 9 gün önce bir sel felaketi yaşandı, ve büyük bir fırtına koptu, ve konuya gireyim. Şimdi fırtına gece 3'te koptu gece 3'te internet gayet iyiydi ama sabah 12 1 gibi internetimiz gitti, modeme bakayim dedim DSL sarı internet ise kırmızı yanıyordu Power ise yanmıyordu, komşulara sorduk 2 3 kişi harici var dediler. Sonra müşteri hizmetlerini aradık, dediler ki yarın akşam 7.14 de gelecek yarın akşam 7.14 oldu gelmedi 9'a kadar bekledik yine aradık bu sefer yarın 7.16'ya attılar. Tam 8 gündür internetimiz yok, her gün 2 dakika sonrasına atıyorlar, eve modeme bakım yapmaya gelin dedik gelemiyoruz diyorlar, ne yapabilirim bu konu hakkında? Konu uzun olduğu için herkesten özür diliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom da da böyle sorun yaşadım, müşteri hizmetlerini sürekli arayıp darlayın aciliyet bildirin Türk Telekom il müdürlüğünün numarasını alıp ora ile de konuşabilirsiniz.
 
Ben bu şekilde çözdüm günde 10 kez falan aradım Kablonet kullanıyorum Türksat Türk Telekom'un iş yapmayacağını anladı ve Türksat ekip yolladı.
Sizinki kaç günde çözüldü?
Başka bir internet sağlayıcısına internetim olmadığı için interneti iptal etme hakkım var mı?
 
Sizinki kaç günde çözüldü?
Başka bir internet sağlayıcısına internetim olmadığı için interneti iptal etme hakkım var mı?

1 hafta gibi sürede çözüldü. Bir gün bir ekip geldi ve Telekom kutusunda uğraşıyordu. Durumu sordum ve başka bir abone için işlem yaptıklarını, bizimle ilgisi olmadığını söylediler. Üstüne basa basa Kablonet'in altyapısı yerine Türk Telekom'un altyapısını kullandığımız için bu sorunu sizin çözmeniz gerekiyor dedim. Bir şey yapmadan gittiler Kablonet'i aradım ve durumu anlattım, mail gönderdiler. Türk Telekom'un iş yapmayacağını anlayan Kablonet kendi ekibini yolladı ve sorunum çözüldü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı