Türk Telekom tarife iptali nasıl yapılır?

Pirlede

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba taahhütlü tarifemin süresi bitti, şu an taahhütsüz fiyattan-bayağı yüksek- yeni fatura geldi. İptal edersem kullandığım gün kadar mı öderim yoksa tüm ücreti ödemek zorunda mıyım?

Merhaba Pirlede. Siz seçtiyseniz ödemelisiniz. İptal edip Turkcell'e numaranızı taşıyarak bütçenize ve ihtiyacınıza uygun taahhütlü bir tarifeye geçebilirsiniz. Benim de bitiyor, Turkcell'deyim artan fiyatlar beni numara taşımaya zorluyor. Her bittiğinde böyle yapmak avantajlı artık...

Merhaba Pirlede. Siz seçtiyseniz ödemelisiniz. İptal edip Turkcell'e numaranızı taşıyarak bütçenize ve ihtiyacınıza uygun taahhütlü bir tarifeye geçebilirsiniz. Benim de bitiyor, Turkcell'deyim artan fiyatlar beni numara taşımaya zorluyor. Her bittiğinde böyle yapmak avantajlı artık...

Hocam ben seçmedim. Eski tarifem taahhütlü iken 130 TL ödüyordum ve süresi bitti. Arayıp sormadılar "iptal edelim mi" diye şu an 500 TL fatura gelmiş. Bir yerde okudum yanlış mı okudum bilmiyorum, eğer paketin içeriğindekilerden herhangi birini bitirmezseniz(SMS, internet) kaldığınız gün kadar ödeme yaparsınız diyordu. Hat adıma değil o yüzden müşteri hizmetlerini de arayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı