Türk Telekom TP-Link modemde sadece Power ışığı yanıyor

Kadoco

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun yıllardır kullanmakta olduğum TP-Link TPW9970V3 modelindeki modemimde, bugün birden sadece Power ışığının yanmaya başladığını fark ettim. Daha önce de arızalar oluyordu ancak Wi-Fi ışığı WPS ışığı falan yine de yanıyordu, sadece DSL ışığı gidiyordu. Şimdi sadece Power ışığı var, başka hiçbir ışık yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241229_183853_Trk Telekom.jpg
    Screenshot_20241229_183853_Trk Telekom.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20241229_183856_Trk Telekom.jpg
    Screenshot_20241229_183856_Trk Telekom.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun yıllardır kullanmakta olduğum TP-Link TPW9970V3 modelindeki modemimde, bugün birden sadece Power ışığının yanmaya başladığını fark ettim. Daha önce de arızalar oluyordu ancak Wi-Fi ışığı WPS ışığı falan yine de yanıyordu, sadece DSL ışığı gidiyordu. Şimdi sadece Power ışığı var, başka hiçbir ışık yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bölgenizdeki trafoda sorun olabilir DSL ışığı yanmıyorsa. Evinizde başka uyumlu adaptör varsa onlada deneyebilirsiniz.

Bu genellikle adaptörden yada modemin kendisinden kaynaklanan bir durum oluyor.

Hocam aynı probelmi bende yaşadım modem genel olarak çok sıkıntılı eskiden her gün DSL ışığım sürekli gidip gelirdi bir 2 ay sonra sizin gibi sadece Power tuşu yanmaya başladı bende mecburen değiştiridm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı