Türk Telekom upload hızı düşük

Emma Stone

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
5.715
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim 8 Mbps Türk Telekom internetim var ve download hızım 7 Mbps upload hızım 0.6 Mbps normal midir?
 
Normal. Upload hızları genelde hep düşük olur. ADSL altyapınız var tahminimce. Normalde Türk Telekom VDSL ve Fiber kullanıcılarına hız arttırımı yapmıştı ama altyapıdan kaybediyorsunuz.
 
Merhabalar, gerçekten çok düşük/sınırda diyebileceğimiz değerlerde interneti "tadıyorsunuz" diyebilirim sizin için maalesef. 8 Mbps indirme ve 0.7 Mbps yükleme hızı bu devirde gerçekten çok alt sınırda. Bu yüzden sorununuz, kuvvetle muhtemel modem ile alakalı değildir. TürkNet, Millenicom & NetSpeed gibi ISS'lerin (ISS = İnternet Servis Sağlayıcı) sitelerinden altyapınızı sorgulatın. Eğer şu anki aldığınız hız değerlerinden daha yüksek değerlerde hız alabileceğiniz belirtiliyor ise ve Türk Telekom'a herhangi bir taahhüt vermediyseniz, aboneliğinizi iptal ettirip, bu ISS'lerden birine başvurmanızı tavsiye ederim.

Ha eğer bunu yapamam diyorsanız, o zaman yapacak bir şey yok çünkü; maalesef ADSL altyapısındasınız yada ADSL abonesisiniz. Bu durumda ADSL ile alabileceğiniz maksimum hızlar hakkında daha detaylı bilgi almak için şu yazıyı okuyabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı