Türk Telekom VDSL'den Vodafone Net'e geçilir mi?

umutcan@home

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Geçen gün Vodafone'dan aradılar ve bize 50 Mbps download ile 8 Mbps upload hızı olan kotasız 85 TL'lik bir paket önerdiler. Karar vermek amacıyla sonra aramalarını istedik.
Şu an kullandığımız paket Türk Telekom'un VDSL aynı hızlardaki bir paketi ama 200 GB kotası var ve 94 TL. Modem hat değerleri çok iyi ve vadedilen hızı gayet iyi şekilde alabiliyoruz, ama kota hem tüm aileye zar zor yetiyor hem de fiyat olarak yüksek. Tek farkı daha çok kotası olan bir pakete geçmek istediğimizde 120 TL ve üzeri fiyat sundular.
Arayan müşteri temsilcisi kurulum için eve bir ekip göndereceklerini ve test yapacaklarını, eğer test sonucu vadedilen hızları alamazsak herhangi bir bedel yansıtmadan kurulumu iptal edeceklerini söyledi.
O an aklıma gelmediği için altyapıyı soramadım, ayrıca Sosyal'de çok fazla ping olduğuna dair bazı açılmış konular var.
Bayağı arada kaldığım için size de sormak istedim, eğer kabul edersek 300 TL'ye kadar cayma bedelini de ödeyecekler miş.

Sizce geçmeye değer mi, yoksa Türk Telekom'da mı kalmalıyım?

Geçen gün Vodafone'dan aradılar ve bize 50 Mbps download ile 8 Mbps upload hızı olan kotasız 85 TL'lik bir paket önerdiler. Karar vermek amacıyla sonra aramalarını istedik.
Şu an kullandığımız paket Türk Telekom'un VDSL aynı hızlardaki bir paketi ama 200 GB kotası var ve 94 TL. Modem hat değerleri çok iyi ve vadedilen hızı gayet iyi şekilde alabiliyoruz, ama kota hem tüm aileye zar zor yetiyor hem de fiyat olarak yüksek. Tek farkı daha çok kotası olan bir pakete geçmek istediğimizde 120 TL ve üzeri fiyat sundular.
Arayan müşteri temsilcisi kurulum için eve bir ekip göndereceklerini ve test yapacaklarını, eğer test sonucu vadedilen hızları alamazsak herhangi bir bedel yansıtmadan kurulumu iptal edeceklerini söyledi.
O an aklıma gelmediği için altyapıyı soramadım, ayrıca Sosyal'de çok fazla ping olduğuna dair bazı açılmış konular var.
Bayağı arada kaldığım için size de sormak istedim, eğer kabul edersek 300 TL'ye kadar cayma bedelini de ödeyecekler miş.

Sizce geçmeye değer mi, yoksa Türk Telekom'da mı kalmalıyım?
Vodafone kullanıyorum bazı dönemler sorun yaşatsa da şu an gayet memnunum. CS oynarken 30-40 ping arası. Ping sorunu yaşamıyorum.

Merhaba Hocam, benim de TTNET ile bir taahhütüm var. Yıl sonunda bitecek, Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum şahsen. Yanlış hatırlamıyorsam Netflix'in falan da Türkiye'de serverlarını tutuyorlar artık. Makul fiyatları var, çok büyük araştırmalar yapmadım bu servis sağlayıcı ile ilgili. Şöyle iyi, böyle iyi diyemem, yalan olmasın. Ama alternatif olarak bakmanda yarar var gibi. Taahhütsüz paketleri de mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı