Türk Telekom verilen tarihte gelir mi?

floppax

Centipat
İyi akşamlar, hemen konuya gireceğim. Yaklaşık 20 gün önce Türk Telekom genel müdürlüğüne gittim. Oradaki adam bana altyapımda arıza olduğunu ve 10-15 Kasım arası çalışma yapılacağını söyledi. Sizce dedikleri tarihte gelirler mi yoksa klasik Türk Telekom yalanları mı? Yaşamış arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

İyi akşamlar, hemen konuya gireceğim. Yaklaşık 20 gün önce Türk Telekom genel müdürlüğüne gittim. Oradaki adam bana altyapımda arıza olduğunu ve 10-15 Kasım arası çalışma yapılacağını söyledi. Sizce dedikleri tarihte gelirler mi yoksa klasik Türk Telekom yalanları mı? Yaşamış arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Hocam darlamadığınız sürece gelmezler.
Gerekirse şikayet edin.
Sürekli her gün darlayın başka dilden anlamıyorlar maalesef.

Hocam darlamadığınız sürece gelmezler.
Gerekirse şikayet edin.
Sürekli her gün darlayın başka dilden anlamıyorlar maalesef.

Hocam Twitter üzerinden yoğun baskı yapmam üzerine bunlar oldu zaten. Küçük bir yerde yaşıyorum ve genel müdürlüğe gittiğimde adres verdiğim zaman bütün çalışanlar beni tanıdı şikayetlerim yüzünden. Gelirler gibime geliyor ama gene de sormak istedim.

:d bana da altyapı calısmasına 1 2 haftaya baslıcaz denmıstı 4 ay oldu hala baslanmadı.

:d bana da altyapı calısmasına 1 2 haftaya baslıcaz denmıstı 4 ay oldu hala baslanmadı.

20 gün internetsiz dayanamadım 4 ay nedir hocam ya. Büyükşehir de misiniz?
Türk Telekom yüzünden 4-5 ay internetsiz kaldığımız oldu. Keyifleri isterse gelirler.
Hocam küçük bir yerde olduğum için yaparlar sanmıştım bir de altyapı fiber bunların hiçbir etkisi olmaz mı ya.🙁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı