Türk Telekom vs TurkNet

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Arkadaşlar 1 gün öncesine kadar TurkNet VDSL 100 megabit kullanıyordum ve ortalama 87-90 mb/s download hızım vardı. Bu sabah Türk Telekom'a geçtim ve şu an 75'i geçmiyor indirme hızım. Bunun sebebi ne olabilir? Yani Türk Telekom'dan başka bir altyapı yok ve Türk Telekom'un alt yapısıyla başka bir hizmet sağlayıcı nasıl daha iyi download hızı verebiliyor bu durum nasıl açıklanabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk telelekomda hangi paketi kullanıyorsunuz?
TurkNet 100'e kadar hat ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor. Türk Telekom ise belki hat sağlık durumuna göre hızı sabitlemiştir kaldırtabilirsiniz ya da paketiniz 75'dir.
Bir diğer sorun ise port ile alakalı olabilir aynı port üzerinden mi geçiş yaptınız yoksa iptal edip öyle mi geçiş yaptınız.

Türk telelekomda hangi paketi kullanıyorsunuz?
TurkNet 100'e kadar hat ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor. Türk Telekom ise belki hat sağlık durumuna göre hızı sabitlemiştir kaldırtabilirsiniz ya da paketiniz 75'dir.
Bir diğer sorun ise port ile alakalı olabilir aynı port üzerinden mi geçiş yaptınız yoksa iptal edip öyle mi geçiş yaptınız.
100 megabit kullanıyorum. Kısıtlama olmadığını söylediler ama genel olarak ttnetin müşteri temsilcileri bilgisiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı