Türk Telekom vs TurkNet

Millenicom'a ulaşmak dert TurkNet'e ulaşmak kolay fakat altyapınızda bir problem olursa ve Türk Telekom'a ait ise Türk Telekom'la iletişime geçip tabii Türk Telekom da kendi müşterisi olmadığı için erteliyor da erteliyor.

En iyisi Türk Telekom mecburi

İkinizin yaptığı yorumda altyapıyla alakalı tamamen. Aynı altyapıda ne bağlatırsa bağlatsın sorun yaşanacaksa kaçma ihtimali yok.
Vaadedikleri internet hızını sağlamayan, fahiş fiyat uygulamaları olan ve arızaları çok geç düzelten yada saçma sapan sebepler sunarak arızayı gidertmeyen bir firmadan internet bağlatılması tavsiye etmem bunlarida kendi deneyimimle ekliyorum.

Vaadedikleri internet hızını sağlamayan, fahiş fiyat uygulamaları olan ve arızaları çok geç düzelten yada saçma sapan sebepler sunarak arızayı gidertmeyen bir firmadan internet bağlatılması tavsiye etmem bunlarida kendi deneyimimle ekliyorum.
Sorununuz tamamen altyapıyla ilgili, fiyat ve arıza çözümü hakkında açıklayıcı yorum yaparsanız insanlara daha çok yardımcı olursunuz.

Bende Millenicom kullanırken (TT altyapısı kullanıyor) herhangi bir kopma vs. durumu yaşamıyordum, sonrasında iptal etmek zorunda kalıp, portu kaybedip mecburen Türk Telekom'a döndüm, hem daha pahalı, hem taahhüt var hem de internet sürekli 1dakikalık gidip geliyor.

Altyapınız kaç Mbps destekliyor.

Hocam 78 hız gösteriyor TurkNet Türk Telekom santralda arkadaşım çalışıyor 78 çıvarı hız olur dedi.

Bende Millenicom kullanırken (TT altyapısı kullanıyor) herhangi bir kopma vs. durumu yaşamıyordum, sonrasında iptal etmek zorunda kalıp, portu kaybedip mecburen Türk Telekom'a döndüm, hem daha pahalı, hem taahhüt var hem de internet sürekli 1dakikalık gidip geliyor.

Tam tersi hocam bende Millenicom da oluyor kopuyor internet hız tam vermiyor 35 MB hız 20 MB hız alıyorum abim ile evlerimiz üst üst ben interneti kapatınca onun interneti de kesiliyordu Türk Telekom eskiden vardı kopmuyordu ve 1 yıl önce başka evimizde oda santralin yanında orada kopma tarzı bir şey olmuyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı