Uzun bir müddettir TurkNet kullanıyorum ancak önceki konudan da mağdur olmam nedeniyle böyle bir soru soruyorum.
TurkNet'in otomatik mesajları, bot dönüşleri sinirimi bozmaya başladı. Müşteri hizmetleri ile hiçbir şekilde iletişim kurup, bilgi alabileceğiniz bir platform değil kendileri. Bazı avantajları olsa bile destek konusunda çok kötüler.
www.technopat.net
Neyse, konuya gelirsek; binamıza fiber geldi ve TT altyapısı kullanıyor. Şu an VDSL kullanıyorum hala. Bugün teker teker daireleri dolaştılar, fiyat konusunda aynılar zaten hız da aynı. TT ve fiber konusunda bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
TurkNet'in otomatik mesajları, bot dönüşleri sinirimi bozmaya başladı. Müşteri hizmetleri ile hiçbir şekilde iletişim kurup, bilgi alabileceğiniz bir platform değil kendileri. Bazı avantajları olsa bile destek konusunda çok kötüler.
TurkNet müşteri hizmetlerine bağlanılamıyor
Arkadaşlar TurkNet kullanıyorum, memnunum ama en ufak arızada hiçbir zaman müşteri hizmetlerine, destek ve hatta canlı asistana bile bağlanmama izin vermiyor. Direkt bölgenizde arıza var deyip, otomatik mesajı söylüyor. Aradığımda ise yine robot konuşuyor ve müşteri hizmetleri şu an aktif değil...
Neyse, konuya gelirsek; binamıza fiber geldi ve TT altyapısı kullanıyor. Şu an VDSL kullanıyorum hala. Bugün teker teker daireleri dolaştılar, fiyat konusunda aynılar zaten hız da aynı. TT ve fiber konusunda bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: