Türk Telekom vs TurkNet

Shinoa

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Uzun bir müddettir TurkNet kullanıyorum ancak önceki konudan da mağdur olmam nedeniyle böyle bir soru soruyorum.

TurkNet'in otomatik mesajları, bot dönüşleri sinirimi bozmaya başladı. Müşteri hizmetleri ile hiçbir şekilde iletişim kurup, bilgi alabileceğiniz bir platform değil kendileri. Bazı avantajları olsa bile destek konusunda çok kötüler.

Neyse, konuya gelirsek; binamıza fiber geldi ve TT altyapısı kullanıyor. Şu an VDSL kullanıyorum hala. Bugün teker teker daireleri dolaştılar, fiyat konusunda aynılar zaten hız da aynı. TT ve fiber konusunda bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un fiber alt yapısını beğeniyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. TTNET'in birazda sorunu bölgesel oluyor. Siz de bir sorun yoksa TTNET tercih edilebilir. TürkNet'in normal VDSL alt yapısından ben de nefret ediyorum. Sırf o yüzden ben de interneti iptal edip başka sağlayıcıya geçmiştim.

Türk Telekom'un fiber alt yapısını beğeniyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. TTNET'in birazda sorunu bölgesel oluyor. Siz de bir sorun yoksa TTNET tercih edilebilir. TürkNet'in normal VDSL alt yapısından ben de nefret ediyorum. Sırf o yüzden ben de interneti iptal edip başka sağlayıcıya geçmiştim.
Yani, kesilebilir internet lafım yok ama muhatap bulamamak kötü. Altyapı yeni döşendi, bugün gelip kutuyu taktılar ve 1 Gbps destekliyormuş. Ne zaman aktif olacak bilmiyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı