Türk Telekom Vs TurkNet

• Konuyu başlatan Jims
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 85

Jims

Megapat
Arkadaşlar binaya Türk Telekom fiber internet geldi, aktif de oldu. Şimdi Türk Telekom altyapısından TurkNet mi TT mi geçeyim?

Arkadaşlar binaya Türk Telekom fiber internet geldi, aktif de oldu. Şimdi Türk Telekom altyapısından TurkNet mi TT mi geçeyim?

TurkNet. Müşteri hizmetleri konusunda da çok iyiler bu arada.

Peki onların verdiği modem iyi mi yoksa kaliteli bir şey almak istiyorum.

Verdikleri modem iyi midir yoksa ben kendim almak isterim.

Eviniz katlı mı veya odalar arasında çok mesafe var mı benim evim 2 katlı ve zyxle yani TurkNet'in verdiği modem 2.katta 1. kata indiğimde Instagram'da falan takılabiliyorum. Ama mllb falan oynarken sıkıntı. Hatta evimin bir köşesinde (mutfak) video bile izlenimiyor. Ama benim için yeterli sizin ev tipininize bağlı.

Eviniz katlı mı veya odalar arasında çok mesafe var mı benim evim 2 katlı ve zyxle yani TurkNet'in verdiği modem 2.katta 1. kata indiğimde Instagram'da falan takılabiliyorum. Ama mllb falan oynarken sıkıntı. Hatta evimin bir köşesinde (mutfak) video bile izlenimiyor. Ama benim için yeterli sizin ev tipininize bağlı.

Hangi modeli veriyorlar acaba?

Peki onların verdiği modem iyi mi yoksa kaliteli bir şey almak istiyorum.

Verdikleri modem iyi midir yoksa ben kendim almak isterim.

Bence iyi, tabii beklentine göre değişir. Ben sabit 900 dowload upload alıyorum ortalama, zaten maximum 1000 vadediyor, menzil konusuna gelecek olursakta 5 GHz bir menzil uzatıcı işinizi görür.

Hangi modeli veriyorlar acaba?

Biz de bu var, ama yeni kayıt olanlara farklı bir modem veriyorlar sanırım. Tipsel hoparlöre benziyor.

Bence iyi, tabii beklentine göre değişir. Ben sabit 900 dowload upload alıyorum ortalama, zaten maximum 1000 vadediyor, menzil konusuna gelecek olursakta 5 GHz bir menzil uzatıcı işinizi görür.

Biz de bu var, ama yeni kayıt olanlara farklı bir modem veriyorlar sanırım. Tipsel hoparlöre benziyor.

Şu an kullandıgım modem de bu hiç memnun değilim sürekli kopuyor altyapi VDSL olduğu içindir belki

Şu an kullandıgım modem de bu hiç memnun değilim sürekli kopuyor altyapi VDSL olduğu içindir belki.

Hiç kopma falan yaşamıyoruz aslında, belki kablonuzda falan sorun vardır. TurkNet'in bakımları hariç internet kesintisi yaşamıyoruz, bizden sonra kayıt olan arkadaşıma farklı bir modem verdiler, belki bunu vermezler biz TurkNet'e abone olalı 3-4 sene oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı