Türk Telekom vs Vodafone Net

Sağ olun. :) Vodafone Net kullanırken hattım 58 Mbps destekliyor demişlerdi. :) Türk Telekom'dan çoğu kişi şikayetçi ping sürelerinden net hızlarından, ama altyapının iyi olduğu yerlerde de iyi olabiliyor Türk Telekom ilginç. Tabii ki sonradan hızları düşmezse. :)

Frankfurt serverini seçip ping testi yapar mısın?
Buyurun. :)
Ekran fee.PNG

O 2 markadan uzak dur. Ben kullandım bana yapmadıkları kalmadı, şuan Vodafone kullanıyorum kullanmaz olaydım bu şer*fsizleri. Küfür için kusura bakma ama hak ediyorlar. Kesinlikle Superonline almalısın, ben eskiden kullanıyordum bir hatam yüzünden pişman oldum. Sözleşmenin bitmesini bekliyorum, ardından Superonline'a geçiş yapacağım.

Türk Telekom her yerde stabil değil, altyapıya göre değişiyor, sonuçta bu firmadan çok şikayet var. :) Sana tavsiyem bulunduğun bölgedeki Türk Telekom kullanıcılarına sorun nasıl iyi mi diye, sonra pişman olmayın. :)

Türk Telekom her yerde stabil değil, altyapıya göre değişiyor, sonuçta bu firmadan çok şikayet var. :) Sana tavsiyem bulunduğun bölgedeki Türk Telekom kullanıcılarına sorun nasıl iyi mi diye, sonra pişman olmayın. :)
Hocam alt yapı yeni yapıldı sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Eski alt yapı hat değerleri
eski hay.PNG

Yeni alt yapı hat değerleri
hat değerleri.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı