Türk Telekom yavaş internet sorunu

acildurum1234

Picopat
Arkadaşlar şu an acayip yavaş bir internet hızına sahibim, OpenSUSE (sadece OpenSUSE değil tüm yerlerde bu kadar yavaş) yüklerken fark ettim bu hızı ve aynı sorunu yaşayıpta çözebilen arkadaşlardan yardım alabilmek için bu konuyu açmaya karar verdim, yardım ederseniz çok sevinirim🙂.
Speedtest'ten ekran alıntısı atacaktım fakat Upload Test Error dediğinden atamadım, Ping değerim 9ms, Download değerim 0.30Mbps, Upload değerim 0Mbps (önceden bununla ilgili konu açtım fakat çözüm bulamamıştım).

Bu kullanıcı @deepin-terminal kişisinin hesabı, bu kullanıcıda oturum açılamaz hale geldiğinden dolayı bu hesabı oluşturdum.

Ben de yıllarca aynı sorunla mücadele ettim. Sizinle bir taahhüt imzaladıklarında sizi kendilerine bağlıyorlar. İptal ettirmek istediğinizde çok ciddi ödemeler yapmak zorunda kalıyorsunuz. 0.25, hatta 0,016Mps gibi hızları gördüğüm 2011 yılından bile ekran görüntülerim hala daha mevcut. Olur da bir gün cahillik edip tekrar TTnet'e dönersem, bunları görüp hatırlayayım diye arşivimde tutarım. İptal ettirmeniz durumunda zaten sözleşme bitene kadar sizden alacakları ücretin, kendilerini kurtaracak kadarını cayma bedeli olarak aldıkları için hizmet vermek gibi bir ihtiyaçları yok. Aynı sorunu yaşayıp sözleşmem bittiği gibi bir daha geri dönmemek üzere TTnet ile tüm bağlarımı kopartarak 9 yıldır 4 farklı şehirde (Ankara, Giresun, Erzurum, Artvin) kafam rahat bir şekilde internet kullanıyorum. Yeri gelince sigaradan bile zararlı olduğunu düşündüğüm TTnet'ten bir an önce kendinizi kurtarmanızı temenni ediyorum. Allah sabır versin.

192.168.1.1'e girip oradan xDSL istatistiklerini atar mısınız?
1594652348057.png

Türk Telekom müşteri hizmetleri 4441444 arayabilirsin. Başka bir seçenekte hız testi yap fotoğrafını aldığın bayiye götür ve konuş.
Bunu yapıyorum fakat sürekli arıza kaydı oluşturuyolar, resmen yalancıların teki!
Ben de yıllarca aynı sorunla mücadele ettim. Sizinle bir taahhüt imzaladıklarında sizi kendilerine bağlıyorlar. İptal ettirmek istediğinizde çok ciddi ödemeler yapmak zorunda kalıyorsunuz. 0.25, hatta 0,016Mps gibi hızları gördüğüm 2011 yılından bile ekran görüntülerim hala daha mevcut. Olur da bir gün cahillik edip tekrar TTnet'e dönersem, bunları görüp hatırlayayım diye arşivimde tutarım. İptal ettirmeniz durumunda zaten sözleşme bitene kadar sizden alacakları ücretin, kendilerini kurtaracak kadarını cayma bedeli olarak aldıkları için hizmet vermek gibi bir ihtiyaçları yok. Aynı sorunu yaşayıp sözleşmem bittiği gibi bir daha geri dönmemek üzere TTnet ile tüm bağlarımı kopartarak 9 yıldır 4 farklı şehirde (Ankara, Giresun, Erzurum, Artvin) kafam rahat bir şekilde internet kullanıyorum. Yeri gelince sigaradan bile zararlı olduğunu düşündüğüm TTnet'ten bir an önce kendinizi kurtarmanızı temenni ediyorum. Allah sabır versin.
Çok haklısın, bizim 1 senemiz daha var fakat bitsede, bitmesede onlar kendine lazım olan parayı alıcaklar ve bana koyan şeyde bize o kadar çektirip paraya gelince (Vermessen bak nolur) gibi yapmaları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı