Türk Telekom yüksek ping alıyorum

Hattınız VDSL mi? Değil ise VDSL geçin. Hattınızda VDSL hızlar alabilirsin. ADSL'de ping olması normal.

Bu dogru oluyor ama Telefonla baglanamıcaksak wifi neden var
Hattınız VDSL mi? Değil ise VDSL geçin. Hattınızda VDSL hızlar alabilirsin. ADSL'de ping olması normal.
VDSL NASIL GECICEM ONDAN PEK ANLAMAM

Bu dogru oluyor ama Telefonla baglanamıcaksak wifi neden var

VDSL NASIL GECICEM ONDAN PEK ANLAMAM
Wifi neden var değil sorun. Şöyle düşünün:
Evinizde birisi Youtube'dan 1080p video izliyor ve video izlerken 13 Mbit'in tamamını kullanmaya çalışıyor. Başka birisi Facebook, Instagram vb. sosyal medya platformlarında takılırken yine internetin tamamını kullanmaya çalışıyor. Aynı anda bilgisayarınızda güncelleme vb. şeyler varsa onlar da internetin tamamını kullanmaya çalışırken kıyasıya bir mücadele oluyor. Sizin oyununuz da bu sırada sıra bekliyor ve sunucuya bağlantınız geç gidiyor. Bu 2000-10000 arası bile olabilir. Ancak evinizde herkese yetecek kadar bant genişliği olursa ping sorunu yaşamazsınız. Eskiden internetim 14 Mbitti ve evdekiler kullandığı için oyunlara mobil internet ile giriyordum. Vdsl geldiği için 75 Mbit oldu. Şu an salonda Netflix açık ve 720p oynatırken kullanacağı max internet 15 Mbit, oyunlar da keza aynı şekilde ve arkada yine boşta bant genişliği kaldığı ve hiçbir uygulama bu kadar fazla veri çekmeye çalışmadığı için herkes internete girerken pingim çıkmıyor. Ancak ben de Steam vb. platformlara bant genişliği sınırı koymazsam ve tüm internetle download yaparsam bende de ping çıkacaktır.

VDSL'e nasıl gecıs yapabılırım?

Büyük harfle yazmayınız lütfen. Türk Telekom'u arayıp paketler hakkında bilgi alın. Onlar size Vdsl tarifelerini sunacaklardır. Aynı zamanda Vdsl destekli bir modem almanız gerekiyor. Modem hazır olduğunda ve paketinizi seçtiğinizde sizin bir şey yapmanıza gerek olmayacak. Dairenizdeki aynı hattan yüksek hızlı internet alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…