JrParanoid
Centipat
Yazdıgım mesajları okurmusun acaba ?19 ping çok mu?
Yazdıgım mesajları okurmusun acaba ?19 ping çok mu?
Bu dogru oluyor ama Telefonla baglanamıcaksak wifi neden varMerhaba, evin içinde farklı kişiler internet kullandığından ve bağlantınızın tamamı sömürüldüğünden dolayı pinginiz çıkmakta. Tüm cihazları kapatıp tek bir cihazdan bağlantı kurup oyunlarda deneyin. Çözüme kavuştuğunuzu göreceksiniz. Yapabileceğiniz tek şey daha iyi bir internet bağlatmak ya da diğer cihazları kapatmak.
VDSL NASIL GECICEM ONDAN PEK ANLAMAMHattınız VDSL mi? Değil ise VDSL geçin. Hattınızda VDSL hızlar alabilirsin. ADSL'de ping olması normal.
19 ping çok mu?
Modemin VDSL desteklemesi gerekir. Destekliyorsa müşteri hizmetlerinden VDSL geçmek istediğini belirt. Fiyatı değişebilir mevcut taahhüt ün varsa.VDSL NASIL GECICEM ONDAN PEK ANLAMAM
Wifi neden var değil sorun. Şöyle düşünün:Bu dogru oluyor ama Telefonla baglanamıcaksak wifi neden var
VDSL NASIL GECICEM ONDAN PEK ANLAMAM
Wi-Fi neden var değil sorun. Şöyle düşünün:
Evinizde birisi YouTube'dan 1080p video izliyor ve video izlerken 13 Mbit'in tamamını kullanmaya çalışıyor. Başka birisi Facebook, Instagram vb. sosyal medya platformlarında takılırken yine internetin tamamını kullanmaya çalışıyor. Aynı anda bilgisayarınızda güncelleme vb. şeyler varsa onlar da internetin tamamını kullanmaya çalışırken kıyasıya bir mücadele oluyor. Sizin oyununuz da bu sırada sıra bekliyor ve sunucuya bağlantınız geç gidiyor. Bu 2000-10000 arası bile olabilir. Ancak evinizde herkese yetecek kadar bant genişliği olursa ping sorunu yaşamazsınız. Eskiden internetim 14 mbitti ve evdekiler kullandığı için oyunlara mobil internet ile giriyordum. VDSL geldiği için 75 Mbit oldu. Şu an salonda Netflix açık ve 720p oynatırken kullanacağı Max internet 15 Mbit, oyunlar da keza aynı şekilde ve arkada yine boşta bant genişliği kaldığı ve hiçbir uygulama bu kadar fazla veri çekmeye çalışmadığı için herkes internete girerken pingim çıkmıyor. Ancak ben de Steam vb. platformlara bant genişliği sınırı koymazsam ve tüm internetle download yaparsam bende de ping çıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.