Türk Telekom'a dilekçe verilirse fiber basvurusu nasıl işler?

Hayır bina sakinlerinden imza alıyorsun sadece muhatap yerine kendini yazıyorsun dilekceyi veren sensin çünkü.

Hayır 18 altı imza atamaz reşit olmadığın için ama bilmiyorum istersen at ikinci soruna da hayır herkes geçmek zorunda değil Türk Telekom altyapi döşer müşteri olursan eğer 1000 Mbps almak istiyorsan Türk Telekom en iyi seçenek ha 200 100 Mbps yeter dersen farklı ISS de mevcut.

Şimdilik çevremden imza almayacağım ama sorun olmaz umarım herkesin adına yazdim dilekçeyi.

Hayır bina sakinlerinden imza alıyorsun sadece muhatap yerine kendini yazıyorsun dilekceyi veren sensin çünkü.
Bence vekil olarak isim ben başvuran yazıyorum, muhatap bölümüne daire sakinlerin daire numaraları, isim/soyisim ve imza almak lazım.

Şimdilik çevremden imza almayacağım ama sorun olmaz umarım herkesin adına yazdim dilekçeyi.
Çevrenden değil bina sakinlerinden imza alacaksın ve daire numaralarını belirtirsen daha iyi olur.

Bence vekil olarak isim ben başvuran yazıyorum, muhatap bölümüne daire sakinlerin daire numaraları, isim/soyisim ve imza almak lazım.

Çevrenden değil bina sakinlerinden imza alacaksın ve daire numaralarını belirtirsen daha iyi olur.

Muhatap vekil ayni şey hocam oraya kendinizi yazacaksınız diğer kişilerden ad soyad imza alacaksiniz sadece muhatapta vekilde sizsiniz.

Apartmanda oturmuyorum müstakil evdeyim.

Muhatap vekil ayni şey hocam oraya kendinizi yazacaksınız diğer kişilerden ad soyad imza alacaksiniz sadece muhatapta vekilde sizsiniz.
Bence böyle 10 numara oldu. Muhatap bölümüne daire sakinlerin isim ve imzalarını alırım. Resmi kağıt sonuçta ciddi alınması lazım. Örnek yazdım;

1736635348936.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı