Türk Telekom'a fiber başvurusu nasıl olmalı?

Açıkkapıdan derken anlamadım.


Öğrençi olduğumu internetimin ölü olduğuna kadar yazdım geçenlerde cevap vermedi.
Kendisi cevap yazmıyor zaten, Türk Telekom Destek hesabı belli başlı konularda cevap yazıyor o tweet'lerin altına. Siz ısrarla yazmaya devam edin. Neticede adam her dakika başı tweet atmıyor ve ayrıca siz de her dakika başı yazmıyorsunuz. Maalesef sesimizi çıkarmadıkça altyapının geleceğini düşünmemeliyiz. Çünkü ben sesimi çıkarmadığım bunca zaman ADSL'de idim.
 
Kendisi cevap yazmıyor zaten, Türk Telekom destek hesabı belli başlı konularda cevap yazıyor o Tweet'lerin altına. Siz ısrarla yazmaya devam edin. Neticede adam her dakika başı tweet atmıyor ve ayrıca siz de her dakika başı yazmıyorsunuz. Maalesef sesimizi çıkarmadıkça altyapının geleceğini düşünmemeliyiz. Çünkü ben sesimi çıkarmadığım bunca zaman ADSL'de idim.

İmza toplayarak müdürlüğe gitmeyi düşünüyorum. Sitede 37 tane müstekil ev bulunmakta bunu yarısından fazlası imza atar. Fakat tam olarak dilekçeyi nasıl vermem gerekli bilmiyorum.
 
Kendisi cevap yazmıyor zaten, Türk Telekom Destek hesabı belli başlı konularda cevap yazıyor o Tweet'lerin altına. Siz ısrarla yazmaya devam edin. Neticede adam her dakika başı tweet atmıyor ve ayrıca siz de her dakika başı yazmıyorsunuz. Maalesef sesimizi çıkarmadıkça altyapının geleceğini düşünmemeliyiz. Çünkü ben sesimi çıkarmadığım bunca zaman ADSL'de idim.

Siz nasıl bir yol izlediniz hocam? Neler yaptınız benim bulunduğum bölgede ADSL var ve 6 Mbit anca alabiliyoruz :) fiberdede gözümüz yok bir VDSL'e tamamız 😀
 
Açıkkapıdan derken anlamadım.


Öğrençi olduğumu internetimin ölü olduğuna kadar yazdım geçenlerde cevap vermedi.
Açıkkapı il valiliği ile direkt olarak iletişim kurmak için var. Ben de geçen gün kazı izni için başvurdum, iletimi büyükşehir belediyesine göndermişler. Cevap bekliyorum.

acikkapi.gov.tr
 
Siz nasıl bir yol izlediniz hocam? Neler yaptınız benim bulunduğum bölgede ADSL var ve 6 Mbit anca alabiliyoruz :) fiberdede gözümüz yok bir VDSL'e tamamız 😀
Ben bir yol izlemedim açıkçası. Sadece birkaç kez BTK'dan yazdım ve buradaki elemanlarla ve bölge müdürlüğünden şahıslarla görüştüm. Bana dedikleri zaten doğalgaz geldikten sonra gelme ihtimalinin olduğuydu ve bölgemize doğalgaz geldikten sonra da VDSL geldi zaten. Esasında TT, çok fazla maliyet çıkmaması için böyle doğalgaz vb. kazılar olduğunda ek maliyet çıkmayacağı için altyapıyı da aradan çıkarmak istiyor bu gibi durumlarda. Çünkü doğalgaz vb. kazımlar olurken altyapıyı yenilerse, çok ama çok daha az maliyetle inanılmaz bir kâr ediyor. Fakat ek kazı yapıp altyapı geliştirmesi yapmaya kalkarsa hem maliyet fazla oluyor hemde belediye izni çıkmıyor bazen veyahut belediye ek para falan alıyor fazladan.
 

Geri
Yukarı