Türk Telekom'da 15 gündür internet yok

432777

Hectopat
Arkadaşlar ev internetim tamı tamına 15 gündür genel arıza bahanesiyle yok. Bu yüzden pek çok işlemi yapamıyorum ve normalde bugün çözülmesi gerekirken 10 Mayıs tarihine attılar. Aslında genel arıza için çalışma yaptıklarını falan da sanmıyorum çünkü her seferinde aradığımda 10 gün ileri atıyorlar çözülme tarihini ve diğer komşularıma sorduğumda onlarda internet var bir tek bizde yok, sizce ne yapmam gerek, gerekirse tüketici hakem heyetine kadar gidebilirim.

Dostum Twitter'dan darla firmayı. Çağrı merkezini ara ve kusurlu hizmet sebebiyle taahhüt iptali iste başka operatöre geçmekle tehdit et.
Twitter'dan ttnet'i tagleyip yazdığında en geç sonraki gün dönüş sağlıyorlar. (Resmi tatilde döneceklerini sanmıyorum.)

Ayrıca interneti kullanamıyorsan kullanmadığın günlerin ücretini faturadan düş ve mağduriyetin için çözüm üretmelerini talep et. Hakaret, küfür vs etmeden sert bir dil ile konuş.

Dostum Twitter'dan darla firmayı. Çağrı merkezini ara ve kusurlu hizmet sebebiyle taahhüt iptali iste başka operatöre geçmekle tehdit et.
Twitter'dan TTNET'i tagleyip yazdığında en geç sonraki gün dönüş sağlıyorlar. (resmi tatilde döneceklerini sanmıyorum.)

Ayrıca interneti kullanamıyorsan kullanmadığın günlerin ücretini faturadan düş ve mağduriyetin için çözüm üretmelerini talep et. Hakaret, küfür vs etmeden sert bir dil ile konuş.

Hocam ben Twitter'den Türk Telekom'un fazla takacağımı sanmıyorum.

Twitter'dan TTNET'i tagleyip yazdığında en geç sonraki gün dönüş sağlıyorlar. (resmi tatilde döneceklerini sanmıyorum.)

Hocam galiba kablolar çalınmış komşulara sordum öyle dediler.

7 Mayıs'ta muhtara bildirdim ve birkaç dakika sonra herhalde konuştu Türk Telekom ile, ondan sonra 30 dakika içerisinde internet geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı