Türk Telekom'da Discord için DNS ayarlaması nasıl yapılır?

Arkadaşlar Discord'a DNS ayarlayamadım bir türlü. Windows 11 yardımcı olur musunuz?
Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > (Sol taraftan) Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Ethernet veya Wifi olarak hangisini kullanıyorsanız sağ tık Özellikler > Açılan kısımda İnternet protokolü sürüm 4'ü bulup çift tıklayın > Açılan kısımda ''DNS sunucu adresini otomatik al'' olanı ''Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan'' seçip 1. boşluğa 1.1.1.1 , 2. boşluğa 1.0.0.1 yazın.

1728487529346.png

Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > (Sol taraftan) Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Ethernet veya Wifi olarak hangisini kullanıyorsanız sağ tık Özellikler > Açılan kısımda İnternet protokolü sürüm 4'ü bulup çift tıklayın > Açılan kısımda ''DNS sunucu adresini otomatik al'' olanı ''Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan'' seçip 1. boşluğa 1.1.1.1 , 2. boşluğa 1.0.0.1 yazın.

Eki Görüntüle 2325645
Denedim işe yaramıyor hocam.

turk telekom kullanıyoruz discord için dns ayarı veya internet hızını etkileyemecek vpn lazım
bir şeyler denedik çözüm bulamadık
cloudflare çalıştı ama 1.1.1.1 yapınca dc açılmıyordu diğer türlü neti yavaşlatıyor
basit kullanışlı internet hızını etkilemeyecek dc için bir vpn önerisi olan var mı

Keenetic router kullanan arkadaşlar için yazıyorum.
Windows üzerinden DNS değiştirirseniz giremezsiniz.
TTNET DNS bypass için Keenetic üzerinden DNS'i geçersiz kıl seçeneğini aktifleştirip elinizle DNS girmeniz gerekiyor.
Bahsettiğim DNS geçersiz kıl'ı işaretleyip Cloudflare DNS'i yazdığınızda sorun çözülüyor.

@shockeistaken
Keenetic router kullanan arkadaşlar için yazıyorum.
Windows üzerinden DNS değiştirirseniz giremezsiniz.
TTNET DNS bypass için Keenetic üzerinden DNS'i geçersiz kıl seçeneğini aktifleştirip elinizle DNS girmeniz gerekiyor.
Bahsettiğim DNS geçersiz kıl'ı işaretleyip Cloudflare DNS'i yazdığınızda sorun çözülüyor.

asıl oluyor dostum basitçe anlatır mısın. Cloudfare DNS girdim fakat hala discorda girmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı