Çözüldü Türk Telekom'da GoodbyeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan Mercin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.069
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mercin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
İnternet sağlayıcım Türk Telekom evimizde fiber var.
Turkey_dnsredir.
Turkey_dnsredir_alternative_superonline
Turkey_dnsredir_alternative2_superonline
Hepsini yönetici olarak çalıştırdım ama hiçbirinde çalışmadı. Sadece turkey_dnsredir_alternative2_superonline çalıştırdığımda Discord starting diyor ama hiçbir şey olmuyor.

Çözüm

Yukarıdaki sürümü indirin ve '2_any_country_dnsredir' dosyasının içindeki -9 değerini -5 olarak değiştirip, yönetici olarak çalıştırın. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Yukarıdaki sürümü indirin ve '2_any_country_dnsredir' dosyasının içindeki -9 değerini -5 olarak değiştirip, yönetici olarak çalıştırın. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Çözüm
Yeniden başlattınmı bilgisayarı.

Başlatmadıysan önce sil sonra yeniden yükle yeniden başlat bilgisayarı.

Olmadı hocam.

Deniyorum.

Sorunum çözüldü sağ olun hocam.

Hocam bu sadece Discord için geçerlidir değil mi hiçbir oyunda falan lag çıkarmaz değil mi?

Olmadı hocam.

Deniyorum.

Sorunum çözüldü sağ olun hocam.

Hocam bu sadece Discord için geçerlidir değil mi hiçbir oyunda falan lag çıkarmaz değil mi?
Herhangi bir gecikme yaşatmaz hocam, ayrıca sadece Discord değil; tüm internet yasağınızı kaldırıyor. Evet, muhtemelen şu an aklınızda olan siteye de girebildiğiniz anlamına geliyor. 🤠

Merhaba,

Turk Telekom Fiber ve windows 10dayim hala sorun yasiyorum yukaridaki elemanin cozuldu dedigi noktaya kadar denedim benim hala cozulmedi.

Kisaca denediklerimide yaziyim bunca zaman:

Yonetici ile calistirdigim:
  • turkey_dnsredir (Turkiye versiyonu goodbyedpi)
  • turkey_dnsredir_alternative_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
  • turkey_dnsredir_alternative2_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
  • 2_any_country_dnsredir (-9u -5 yaptim) (ValdikSS son versiyonu goodbyedpi)

DNS'im ise DNS Changer microsoft uygulamasindan (CloudFlare, OpenDNS, AlternateDNS, YandexDNS, vs vs. ) tum DNSleri denedim olmadi. Bunlari denerken goodbyedpi'yi calistirmamistim. Goodbyedpi'yi calistirdim ve hepsini teker teker denedim yine olmadi.

Bi oneriniz var mi?

Tesekkurler,

Bunu yaptım ancak goodbyedpi.exe windows tarafından bulunamıyor hatası alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı