Türk Telekom'da sorun mu var?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Son 3 gündür inanılmaz rezalet ping ile Valorant oynamaya çalışıyorum, sunucu kısmında İstanbul son sırada Frankfurt saçma şekilde ilk sırada daha iyi ping verdiği için. Video izlemeye çalışıyorum 720p video oynatamıyor, Instagram'da ana sayfa yenilenmiyor falan aşırı canımı sıkmaya başladı.

Bu erişim yasağı bant kısalması falan geçti diye biliyorum, artık ping öyle bir boyuta ulaştı ki adama sprey atarken elime bıçak geliyor ve ölüyorum. Sonrasında oyundan atıp tekrar oyuna giriyor. Hadi Valorant sunucularında sıkıntı var desek video da izletmiyor, bunca zaman savunduğum Türk Telekom'dan vazgeçme sırası geldi sanırım çünkü mobil veride 100 MB'yi 5 dakika da indirmek rezilliktir.

Son 3 gündür inanılmaz rezalet ping ile Valorant oynamaya çalışıyorum, sunucu kısmında İstanbul son sırada Frankfurt saçma şekilde ilk sırada daha iyi ping verdiği için. Video izlemeye çalışıyorum 720p video oynatamıyor, Instagram'da ana sayfa yenilenmiyor falan aşırı canımı sıkmaya başladı.

Bu erişim yasağı bant kısalması falan geçti diye biliyorum, artık ping öyle bir boyuta ulaştı ki adama sprey atarken elime bıçak geliyor ve ölüyorum. Sonrasında oyundan atıp tekrar oyuna giriyor. Hadi Valorant sunucularında sıkıntı var desek video da izletmiyor, bunca zaman savunduğum Türk Telekom'dan vazgeçme sırası geldi sanırım çünkü mobil veride 100 MB'yi 5 dakika da indirmek rezilliktir.
Valorant'da ping sorunu bende de var. Bugün başladı. YouTube'da bir sıkıntı yok ama.

Bende riot games oyunlarında sıkıntı var. Lol, Valorant ping yüksek. Counter Strike 1.6 denedim orada pingim 9 falan. Sabah düzelmişti bu durum ama saat 23:00 olunca tekrar pingim yükseldi.

Patlamadan sonra ciddi sıkıntı yaşandı. Cozulur birkaç güne tamamiyle.

Orası öyle ama patlamadan önce de aynı, bekleme ekranında durduk yere 800 pingim oluyor süre bitip round başladığında 20ye düşüyor falan, bugün sabit 89 ms oyun oynadım, Frankfurt'ta daha düşük oynuyorum.

Sorun bence rito kaynaklı, konuyu açma saatinizden beri normal kullanımda bir sorun yaşamadım.
1668594160446.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı