EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.941 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 17 Temmuz 2023 #1.021 quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... 100/20 paketi dikkatimi çekti. Bu durumda TürkNet direkt 100/20'ye kadar hız verecek mi?
quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... 100/20 paketi dikkatimi çekti. Bu durumda TürkNet direkt 100/20'ye kadar hız verecek mi?
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 17 Temmuz 2023 #1.022 quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Burada port ücretlerinden sonramı yükseletecekler.
quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Burada port ücretlerinden sonramı yükseletecekler.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 17 Temmuz 2023 #1.023 quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Bana hala yeni upload tanımlanmadı.
quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Bana hala yeni upload tanımlanmadı.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1.024 Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Son düzenleme: 17 Temmuz 2023
Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.941 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 17 Temmuz 2023 #1.025 quadroxxq dedi: Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Modemin upload sinyalini düzelteyim bari de alalım yeni upload'ı.
quadroxxq dedi: Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Modemin upload sinyalini düzelteyim bari de alalım yeni upload'ı.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.922 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1.026 quadroxxq dedi: Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Herkesinki artar da xahveninki artmaz merak etme. Çünkü o zengin değil biz milyarderiz. Bak mesela benim servetim Jeff Bezos'unki ile yarıştığı için şu an altyapım fiber ve uploadım da 15 yoksa rüyamda bile göremezdim Mazallah.
quadroxxq dedi: Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Herkesinki artar da xahveninki artmaz merak etme. Çünkü o zengin değil biz milyarderiz. Bak mesela benim servetim Jeff Bezos'unki ile yarıştığı için şu an altyapım fiber ve uploadım da 15 yoksa rüyamda bile göremezdim Mazallah.
naivuz Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1.027 quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklar
quadroxxq dedi: Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar. Genişletmek için tıkla... Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklar
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 17 Temmuz 2023 #1.028 naivuz dedi: Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklar Genişletmek için tıkla... Standart para almayacaklar.
naivuz dedi: Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklar Genişletmek için tıkla... Standart para almayacaklar.
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 17 Temmuz 2023 #1.029 Bende FixNet kullanırken 15Mbps idi TT'ye geçtim 8E düştü inşallah benimkini de yükseltiler kağnı gibi 8Mbps.
Bende FixNet kullanırken 15Mbps idi TT'ye geçtim 8E düştü inşallah benimkini de yükseltiler kağnı gibi 8Mbps.
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.417 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1.030 quadroxxq dedi: Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 4 Mbps ben böyle bir şey buldum? (işarete takılmayın ben yapmadım) (ben harbiden malım ha eski tablo)
quadroxxq dedi: Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar. ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir. Bu gece nöbet tutalım. Modem başında. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 4 Mbps ben böyle bir şey buldum? (işarete takılmayın ben yapmadım) (ben harbiden malım ha eski tablo)